Magazin > VIP
15533 ogledov

Osmoljena Nuša Rojs: "Lahko sem si predstavljala življenje z njim"

Nuša Rojs Instagram
Slovenka Nuša Rojs, ki je v šovu osvojila srce hrvaškega Sanjskega moškega, a kmalu zatem bodila košarico, razkrila, kaj se je v resnici zgodilo ...

Kljub temu, da se za vas ni izšlo po pričakovanjih, pravite, da ste hvaležni za lekcijo. Kakšno?

Če moram to lekcijo poimenovati bi jo poimenovala: "Ujemi in spusti."

Kje mislite, da se je zalomilo, da si Mijo ni želel nadaljevati zveze?

To je njegova odločitev in jo spoštujem.

Kako je sicer potekalo vajino druženje po šovu, ste slutili, da se ne bo izšlo?

Prvih nekaj druženj po šovu je bilo res popolnih, nato sem začela opažat, da morda še ni zrel za kaj več. Slutila sem, da je v dilemi ali se potruditi in poskusit nadaljevati ali pustiti vse skupaj in nadaljevati tako kot do sedaj. Žal (ali na srečo) se je odločil, da je bolje, da se ne vidiva več. 

Hrvaška sedaj napada Mija, češ da je govoril eno, delal pa drugo, se strinjate s tem?

Mislim, da ni lepo nikogar napadat, zaradi spremembe mišljenja. Vsak ima pravico do tega. 

Vam je bil tako všeč, da bi se res odločili za življenje v Zagrebu, vam je bilo tam všeč?

Bil mi je všeč in lahko sem si predstavljala življenje z njim. Zagreb je prelepo mesto in prepričana sem, da kamorkoli bi odšla ali se preselila bi brez problema našla dobro zaposlitev in prijatelje. 

V času šova so vas sotekmovalke očitale, da vam gre le za promocijo, ne za iskanje resnične ljubezni, kako to komentirate?

Rada imam izzive in to sem videla kot zelo dober izziv zase, želela sem odgovore na vprašanja, ki so se mi začeli postavljati v glavo, ko sem pomislila, kaj bi bilo če bi res sodelovala. Tako da je v prvi vrsti je bila radovednost tisa ki me je gnala v šov in ne promocija: da vidim kako vse to poteka, kako sem bom sporazumevala v hrvaščini, kako sem bom znašla med toliko dekleti, če je res mogoče, da ti nekdo priraste k srcu v tako kratkem času.

Promocija je samo del tega kar šov prinese in vsaka punca, ki se je prijavila je vedela in tudi ona bila zato tam med drugim. Jaz sem pač edina bila na udaru, ker se ukvarjam z glasbo in sem veliko pela. Nekateri pač pozitivizem, iskrenost, veselje in dobroto jemljejo kot zlagano, ker so sami nesrečni in jim ni jasno kako je lahko nekdo drug svoj v takšni situaciji. 

Ste se v Mija zaljubili?

Začeli so se neki znaki zaljubljenosti.

Če ja, kako si pomagate pri strtem srcu. Vam je v pomoč glasba?

To je že za menoj, vedno mi je v oporo glasba.

Kakšni so načrti za naprej, tako glasbeni kot ljubezenski? Si želite v še kakšen šov?

Želim si prave ljubezni in čim več glasbenih nastopov. Zaenkrat o drugih šovih ne razmišljam, morda pa si že jutri premislim in sprejmem kakšno dobro priložnost ter še malce zrastem iz izkušnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.