Magazin > Film & Glasba & TV
20776 ogledov

Poroka na prvi pogled: Je Jasmina prestala psihološke teste?

To je povedala Špela Grošelj.

Ob četrtkih je na Planet TV na sporedu oddaja Poroka na drugi pogled, v kateri Miha Hercog, Špela Grošelj in Tanja Kocman komentirajo tedensko dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled. Tudi v tej oddaji je veliko prahu dvignil odnos med Jasmino in Alešem in tudi komentatorji so bili zelo presenečeni nad Jasmininim izbruhom pred kamero. Jasmina je šov zapustila, Aleš, ki pravi, da je dvakrat med snemanji jokal, ostaja in bo dobil novo ženo, ki je znan obraz

Te teme so se dotaknili tudi v četrti oddaji. Špela je povedala, da je po zadnjih oddajah dobila ogromno sporočil gledalcev, ki so bili mnenja, da so strokovnjaki zamočili in da takšna oseba, kot je Jasmina, ne bi smela biti v šovu. Naša pevka pa je začela na to situacijo gledati z drugega zornega kota. Opozorila je, da je bila Jasmina pred tem izbruhom drugačna, bolj zgovorna. "Če je opravila vse psihološke teste, ki jih je, sicer ne bi mogla sodelovati v šovu, se je moralo nekaj zgoditi, da se je njeno psihično stanje spremenilo. Domneva, ki jo imam, ni pomembna. Vsem se lahko spremeni razpoloženje. Mislim, da se je moralo nekaj zgoditi in ob tem dogodku je morala izbruhniti neka frustracija iz preteklosti," je dejala in dodala, da so se o Jasminini pestri preteklosti že pogovarjali. Kot je znano, je v slabih odnosih z bivšim in družino, s katero že leta ne govori.

"Ta premik ni nedolžna stvar. Preden je vstopila v šov, so bili psihološki testi opravljeni in so bili brez posebnosti. Prosila bi, da poskušamo na to situacijo gledati bolj strpno," je še dejala Špela in vrgla kost: "Sčasoma bomo videli, da zadeva ni črno-bela in da so se stvari dogajale z razlogom."

 

 

Komentarjev 3
  • Ender3 13:54 10.marec 2023.

    Čudim se s čim se folk ukvarja. Mislil sem, da uživajo samo ob gledanju oglasov.

  • Decko 08:21 10.marec 2023.

    Ne sam dvom o njeni psihi, še večji dvom o strkovnosti tistih treh pametnjakovičev. Niti en par nima nič skupnega.

  • 4krogci 07:52 10.marec 2023.

    Em spelca….pa se ti zavedas da ni zgolj in samo psiholoska motnja ampak tudi narcisticna motnja? No pr taki pa ljudje brez tezav nardijo vse psihoteste, pa so se vedno podn od podna!