Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Razkrite skrivnosti ekscesne noči

Sunnery James & Ryan Marciano
1/2
Arhiv izvajalcev
ExcessDNite tudi letos pripravlja novo presenečenje. Skrivno mesto, kjer se bo 14. junija zabavala slovenska smetana, bo sicer znano tik pred zabavo, razkrita pa sta skrivnostna tema zabave in vroča glasbena poslastica.

Tistim, ki skrite kotičke Ljubljane dobro poznajo, se zdi, da teh ni več veliko, a organizatorjem vedno znova uspe odkriti novega. ExcessDNite se bo zgodil v prestolnici, na vsem pozabljeni urbani lokaciji. Čeprav ta ostaja neznanka, pa je znana tema oziroma dress code. Letos bodo obiskovalci povsem usklajeni s trenutnimi modnimi zapovedmi, odeli se bodo v modno barvo tega poletja in zažareli v oranžnih neonskih odtenkih.

Razkrita tudi glasbena poslastica

Ker je glasba eden od bistvenih elementov dobrega žura, bo obiskovalcem tudi letos kri po žilah pognala dobra elektronska glasba, za katero poskrbijo le najbolj zaželeni didžeji.

Predlani je bil to David Morales, lani Roger Sanchez. Katera glasbena poslastica pa se nam obeta letos? Snovalci zabave so nam razkrili, da bosta kar dve: za mešalkami bosta v ekscesno noč obiskovalce popeljala Sunnery James in Ryan Marciano.

Na enem najbolj pričakovanih žurov nikoli ne manjkajo zvezdniki slovenske scene, kot so Sanja Grohar, Diamantke, Iva Krajnc, Nina Osenar, Alya in ostala zveneča imena slovenske estrade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.