Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Saška Lendero s portugalskim zvezdnikom

Saša Lendero, Axel
1/3
Arhiv izvajalca
Priljubljena slovenska pevka se predstavlja z mednarodnim duetom, ki ga je posnela z emmyjevim nagrajencem Axlom.

Saška Lendero je komaj dobro zaključila televizijsko vodenje resničnostne oddaje Ljubezen na seniku, izdala videospot za svojo letošnjo uspešnico Dotakni se me tam, sedaj pa se nam že predstavlja s svojim novim glasbenim izdelkom. Simpatična pevka je namreč posnela duet s portugalskim zvezdnikom Axlom, ki je emmyjev nagrajenec ter dobitnik številnih drugih glasbenih nagrad. "Najin duet se imenuje Boom Boom Yeah, gre pa za Axlov mega hit, ki ga je želel posneti tudi v različici mednarodnega dueta. Vesela sem, da je za sodelovanje zaprosil prav mene in odločila sem se, da po vseh ponudbah iz tujine, ki sem jih dobila in zavrnila v preteklih letih, rečem da prav tej," je povedala Saška.

Ritmičen, energičen in mladosten plesni disco naboj pesmi je že osvojil radijske poslušalce v številnih državah po celem svetu, sedaj pa se v različici dueta predstavlja slovenskim in tujim poslušalcem. Duetu lahko prisluhnete tukaj.

Kot zanimivost lahko še povemo, da je bila pesem že pred desetimi dnevi v digitalni prodaji v iTunes trgovini med Top10 v Sloveniji in Top20 na Hrvaškem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.