Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Še dve roli za Gremo mi po svoje 2

Gremo mi po svoje 2 zlata rola Kolosej
Mladinsko komedijo Gremo mi po svoje 2 si je ogledalo že več kot 79.000 gledalcev, kar pomeni, da si je režiser Miha Hočevar prislužil že tri zlate role, samo včeraj je dobil kar dve.

Včeraj se je odvijala podelitev dveh zlatih rol za 50 tisoč in 75 tisoč gledalcev filma Gremo mi po svoje 2. Mladinsko komedijo si je skupno ogledalo že več kot 79 tisoč gledalcev. Režiser filma Miha Hočevar se tako lahko pohvali že s tremi zlatimi rolami, čeprav se komedija v kinematografih še ne predvaja en mesec.

Se obeta še tretji del?

"Zlate role so samo dokaz, da smo dobro delali in da dobro delamo. Stremim k temu, da z mojim kolegom Tošem pri tretjem delu do konca razvijeva in razprostreva svoja krila nadvse izvrstnega, pa vendar razumljivega, humorja," je ob prejetju druge in tretje role povedal glavni igralec Jurij Zrnec, Tadej Toš pa dodal: "V teh sivih časih se mi zdi svetla novica to, da toliko mladih domačih gledalcev gleda slovenski film in verjamem, da ta zlata rola ni zadnja ter da številka dve pri naslovu Gremo mi po svoje, ni zadnja. Želim si trojke, ki bi jo snemali pozimi."

Očitno gre drugi del uspešno po stopinjah prvega, ki si je prislužil sedem rol in eno veliko za preseženih 175 tisoč gledalcev. S tem je postal najbolj gledan slovenski film.

Komentarjev 1
  • Marko Slovenia 00:08 30.november 2013.

    če je drugi del podoben prvemu, so si nagrado kupili. prvi del je bila cenejša varjanta uspaval