Magazin > Film & Glasba & TV
97 ogledov

Simpatična pustolovščina o Malem bigfootu

Mali Bigfoot Blitz Film & Video Distribution
Že ta četrtek na velika platna prihaja odlična pustolovščina za vso družino.

Zgodba o nenavadnem dečku in o njegovem še bolj nenavadnem očetu. Vsak izmed nas se kdaj pa kdaj počuti drugačen ali nerazumljen, v filmu Mali bigfoot pa se naučimo, da je biti poseben nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi.

Kratka vsebina:
Trinajstletni Adam, ki se nekako ne vklopi med sovrstnike, si zadane drzno nalogo, da razvozla skrivnost svojega očeta, ki je izginil že dolgo nazaj. Kaj kmalu odkrije, da je njegov oče nihče drug kot legendarno bitje bigfoot, ki se že leta skriva v gozdu, da bi sebe in svojo družino zaščitil pred veliko korporacijo LasKom, ki bi rada na njegovi DNK opravila znanstvene preizkuse.

Sin in oče se povežeta in hitro nadoknadita izgubljena leta in Adam brž ugotovi, da ima tudi sam nadnaravne sposobnosti, o kakršnih ni niti sanjal. Nihče od njiju pa se ne zaveda, da jima je podjetje LasKom, ki je sledilo Adamovim stopinjam, tesno za petami ...

Prikupni animirani film MALI BIGFOOT si boste v sinhronizirani verziji na velikih platnih lahko ogledali od 9. novembra dalje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice