Magazin > Film & Glasba & TV
5815 ogledov

Slovenija ima talent: Lado Bizovičar presenetil z novim videzom

slovenija ima talent Mediaspeed
V tokratni oddaji se je pomerilo le šest talentov.

V finale šova Slovenija ima talent sta se sinoči uvrstila 19-letni pevec Tilen Lotrič in 22-letni Tim Udovič, ki je prepričal s twirlingom - posebnim plesom, pri katerem je uporabil palico. Na odru pa smo včeraj videli le šest nastopov, saj je iluzionist Kayo odstopil od tekmovanja, in sicer iz osebnih razlogov.

Gledalci so s telefonskim glasovanjem odločili, da gre v finale Tilen, o drugem finalistu, med Dunjo Vrhovnik in Timom Udovičem, pa je odločala žirija. Ker je bilo glasovanje izenačeno, je spet odločil glas gledalcev, ki so v finale poslali Tima.

"Bravo, prava dva sta šla naprej“, "pošteno“, "bravo, Tilen in Tim“, so bili nad razpletom navdušeni komentatorji Facebooka, ki se strinjajo, da bi morala vedno obveljati volja ljudstva.

Sicer pa je bil sinoči prava poslastica za oči Lado Bizovičar, ki si je nadel sivo lasuljo. "Videti sem kot Raay čez kakšni dve leti, če mu bo Marjetka še najedala,“ se je pošalil, voditelj Sašo Stare pa je pripomnil, da je Lado videti, kot bi imel na glavi sladkorno peno.

Komentarjev 3
  • marija40 15:25 26.november 2018.

    Caa bi bil za spremembe. Ocitno so samo ti stirje nadarjeni v sloveniji. Jaz samo zaradi njih vec ne gledam in ne poslusam te oddaje. Sita sem jih.

Sorodne novice