Magazin > Film & Glasba & TV
29173 ogledov

Slovenija ima talent: Gledalci ogorčeni nad odločitvijo žirije

Slovenija ima talent Pop TV
Nad oddajo Slovenija ima talent se je vsul plaz kritik.

Včeraj sta v šovu Slovenija ima talent navdušili plesalki ob drogu Duo kamikazete in od gledalcev dobili največ glasov, a se žal nista uvrstili v finale, kar je izzvalo veliko ogorčenje.  Žirantje so se namreč morali odločiti med dekletoma in pevko Tjašo Fajdiga ter izbrali slednjo, s čimer gledalci niso bili zadovoljni in svoje nestrinjanje izrazili v komentarjih na Facebook strani Slovenija ima talent. 

Privrženci oddaje pa niso bili užaljeni le zaradi tega, ker zapravljajo denar in glasujejo, na koncu pa odloči žirija, pač pa jim je šlo najbolj v nos to, da je Tjaša šolana pevka, Kamikazete pa samorasli talent. Menijo, da bi v šovu, ki se imenuje Slovenija ima talent, mogli imeti prednost tekmovalci, ki so samouki talenti, ne pa šolani pevci.

Takole so se jezili nekateri Facebook komentatorji:

"Jaz sem mislila, da gledam talente, ne pa učene pevke ... Brez veze."

"Spet se ponavlja kuhinja,sramota Kamikazete bi mogli iti v finale."
 
"Pevcev je ogromno v tem šovu. Duo Kamikazete pa sta prikazali nekaj novega in super sta bili. Navijal sem zanju, škoda, da ste naprej poslali profesionalno pevko, ne pa dveh mladih umetnic."

"Tole je katastrofa! Ne vidim ravno nekega talenta v nekomu,ki se šola za to ... Duo Kamikazete pa sta pokazali ogromno talenta in vloženega truda!!! Ampak ja...na žalost je v Sloveniji veeeeedno kuhinja! Škoda, da glasujemo in zapravljamo denar za svoje favorite!!!!"

 

Komentarjev 15
  • wingspan15 09:49 13.november 2018.

    Kdo te reality showe, kjer je rezultat že vnaprej odločen, sploh gleda. Pri glasovanju pa gre samo in edino za enormne zaslužke POP TV.

  • Janez_53 08:48 13.november 2018.

    Če je to oddaja SLOVENIJA IMA TALENT, bi bilo pošteno, da nastopajo v njej SLOVENSKI TALENTI!!! Pa nimam nič proti tujim talentom!

  • McClain 08:13 13.november 2018.

    zato pa moraš biti težek butelj, da jim še plačuješ zapovrh ob telefonskem glasovanju. Ne vem če ne celo 2 evra!! Ogromno!!!

Sorodne novice