Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Spider-Man že osvaja svet

spiderman
1/6
Žurnal24 main
V kinematografe bo sredi junija prišel novi film o Petru Parkerju alias Spider-Manu.

Svetovna premiera novega Spider-Mana se je pred dvema tednoma zgodila v Tokiu, v Sloveniji pa ga bomo videli 12. julija.

Tokrat bo glavnega junaka upodobil Andrew Garfield, ki je nase opozoril s filmom Socialno omrežje. Kot je povedal mladi zvezdnik, je že vse življenje oboževalec tega lika, zato se zelo rad spominja fotografije z noči čarovnic, ko se je pri treh letih oblekel v Spider-Mana.

Garfield se je v vlogo vživel z dušo in telesom. Z njegovo pomočjo se lahko novi Spider-Man pohvali tudi z novo sposobnostjo – postal je mojster rolkanja. "To je bila moja ideja. Morda sem se tega spomnil zato, ker sem kot otrok rad rolkal in sem s tem liku lahko vdahnil nekaj osebnega," je povedal zvezdnik, ki se je med snemanjem filma zaljubil v svojo soigralko, prikupno Emmo Stone, ki igra Gwen.

Na sledi očetu

Najstnik Peter Parker v šoli nikakor ne najde pravih prijateljev, razumevanje najde le pri dolgoletni prijateljici Gwen, ki ji brez uspeha poskuša izpovedati svoja ljubezenska čustva. Življenje se mu postavi na glavo, ko odkrije kovček dolgo pogrešanega očeta. Ker želi raziskati očetovo izginotje, ga sledi vodijo do očetovega nekdanjega sodelavca, dr. Connorsa, toda soočenje z njegovimi nenavadnimi poskusi Petra spremeni v superjunaka. Poleg soočanja s svojo novo identiteto se mora Peter spopasti z grozljivim stvorom, ki želi uničiti mesto. (Kolosej)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.