Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

"Sprememba se ne začne v parlamentu"

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Raper Trkaj bo danes nastopil na prvem blok partyju v Sloveniji, katerega pobudnik je bil prav on. Ob tej priložnosti smo z njim govorili o novem projektu.

Zakaj ste se odločili, da organizirate prvi slovenski blok party?

Ljudje smo vse preveč zaklenjeni med svoje štiri stene, vsi pa govorijo, kako lepo je bilo včasih. Blok Party bo žurka kar med bloki, ki je v osnovi namenjena Bežigrajčanom, a ne izključuje ljudi iz drugih občin in krajev.

 

Kateri znani Slovenci poleg vas so še iz Savskega naselja?

Režiser Andrej Košak, hokejist Luka Žagar, nekdanji pevec skupine Los Ventilos Jacuzzy in še mnoge druge ulične legende.

 

Kaj pa če bo deževalo?

Če bo deževalo, bo dogodek prestavljen na prihodnjo soboto.


Nastopilo bo kar nekaj znanih imen. Kako vam je uspelo vse to organizirati brez konkretne finančne pomoči?

Za organizacijo dogodkov so po navadi potrebni veliki denarni vložki, odličen marketing, dober program ter seveda prava čas in prostor. Tokrat pa je bila stvar dosežena drugače – skoraj zastonj, povsem na lokalni ravni in zgolj z dobro voljo ter pomočjo okolice. To je najpomembnejše.

 

Upate, da vas bodo posnemali tudi v drugih občinah po Sloveniji in da se bo tudi pri nas začel trend blok partyjev.

Seveda. Ljudje si lahko sami ustvarimo dobro zabavo in prijetno druženje. To pa pomaga tudi pri medsosedskih odnosih. Sprememba se ne začne v parlamentu in v visokih krogih, temveč pri nas doma oziroma v naši najožji okolici.

 

After party je pa v Orto baru, kjer vas nocoj čaka še en koncert v sklopu Orto festa, ne?

Tako je! Tam se bodo stregli tudi posebni savski 
koktajli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.