Magazin > Film & Glasba & TV
10847 ogledov

Ta kandidatka šova Zmenki obnorela gledalce

Rado Mulej Andraž Anželjc
Usodna plavolaska s TV3.

Zaradi oddaje Zmenki, ki jo je uspešno vodil Rado Mulej in je bila na sporedu na komercialni televiziji TV3, je mnogim kandidatom hitreje poskočilo srce. V oddaji so namreč samskim Slovencem in Slovenkam iskali primerne partnerje.

zmenki | Avtor: TV3 TV3

Hormoni pa niso podivjali le kandidatom, ampak nemalokrat tudi tistim pred televizijskimi ekrani. Kot smo izvedeli, je bila pri gledalcih najbolj priljubljena plavolaska Klara iz Ljubljane. Po njenem nastopu so telefonske linije na TV3 skoraj pregorele!  Klicev, prošenj in komentarjev je deževalo, nam je zaupala tiskovna predstavnica televizije.

Oddaje Zmenki na televiziji TV3 ne snemajo več, saj so snemanja zahtevala precej kandidatov, ki pa jih je kmalu zmanjkalo. Poleg tega je bil kasting prezahteven, so še razložili za naš medij. Vsekakor pa dopuščajo možnost nadaljnjih snemanj, če bo zadosti kandidatov. Tudi voditelj Rado Mulej pravi, da je prejel veliko komentarjev in vprašanj, kdaj bodo nove oddaje.

žan papič | Avtor: TV3 TV3

Na komercialni TV3 pa ne počivajo, pripravljajo namreč nov interaktiven kviz, ki se dogaja zunaj - na mestnih ulicah, v galerijah ... Voditelj je že vsem dobro znani in poznani Žan Papič, ki so ga gledalci lahko spremljali v kvizu Izberi ali poberi. Tekmovalci oziroma sodelujoči bodo naključni mimoidoči, ki jih bo v svet zabavnega kviza z zanimivimi vprašanji popeljal simpatični voditelj. Za zmago je treba pravilno odgovoriti na serijo sedmih vprašanj, na voljo pa je več "jokerjev": sodelujoči bodo lahko izkoristili klic, vprašali mimoidočega ali pa uporabili internet, enkrat pa je možno vprašanje tudi preskočiti. Tako da, če boste v prihodnjih dneh na ulicah srečali Žana Papiča, ga kar pocukajte za rokav.

Komentarjev 3
  • Majazmaja 13:35 12.januar 2018.

    Enkrat sem poskušala gledati tale kviz z Radom Mulejem. Zdržala sem 5 minut - tip je totalno negledljiv in neposlušljiv, deluje tako, kot bi bil krepko pijan.