Magazin > Film & Glasba & TV
12911 ogledov

To voditeljica pravi o Radu Muleju, ki mu je morala prepustiti oddajo

Lea Mederal mediaspeed
Simpatično plavolasko zamenjal Rado, a je že našla nov izziv.

Lea Mederal bi morala, kot smo že pisali, na TV3 voditi oddajo Zmenki. A so se načrti spremenili in Leo je zamenjal Rado Mulej. A seksi plavolaske, ki jo poznamo predvsem iz oddaje o seksu Vroče z Leo, to ni ustavilo. Kmalu jo bomo lahko spremljali v oddaji Človek človeku na Gold TV: "Vodila bom najlepšo možno oddajo Človek človeku na televiziji Gold. Gre za humanitarno, nesebično, optimistično oddajo, v kateri bomo zbirali denar za posameznike in družine v stiski. Vsako družino bom obiskala, spoznala njihovo zgodbo in jo predstavila gledalcem. Poleg denarja bomo v oddaji zbirali tudi darove različnih sponzorjev. V vsaki oddaji bom gostila tudi dobrotnika, torej osebo, ki nesebično pomaga drugim in pokazala, kaj s slovenskimi sredstvi gradimo v osrednji Afriki."

Lea Mederal Magazin TV3 zamenjal seksi voditeljico, to je razlog

Lea ima o svojem 'nasledniku' Radu same lepe besede. Pravi, da se poznata že dlje časa in da je nad njim navdušena. "Rado je faca! Poznava se že dolgo časa in sem resnično vesela, da se je tako dobro znašel v oddaji Zmenki. Jaz mislim, da delo opravlja po svojih najboljših močeh, je pa res, da bi jaz oddajo vodila na drugačen način, saj ima vsak voditelj svoj stil," je bila iskrena Lea in dodala, da so jo po tem, ko so načrti s TV3 padli v vodo, na Gold TV redno zaposlili. "Z oddajo sem zelo zadovoljna, ker ni lepšega, če lahko preko službe osrečiš toliko ljudi. Pravijo, da je tisti, ki nekomu da darilo, še bolj srečen kot tisti, ki ga prejme in res je tako,« pravi Lea in dodaja, da je v takšni vlogi do sedaj še nismo videli: »Dolžina oddaj (30 min) je sicer obema oddajama skupna, a gre pri oddaji Človek Človeku za popolnoma drugačen koncept kot pri oddaji Vroče z Leo. V oddaji Vroče z Leo sem Slovence izobraževala o spolnosti in jih šokirala z različnimi prispevki vezanimi na spolnost, znane Slovence pa spraševala o njihovem intimnem življenju."

Komentarjev 2
  • Avatar Džoser
    Džoser 14:01 11.oktober 2017.

    Potentnež Mulej,ki misli,da je dober igralec in je zato tudi voditelj TV oddaj.Lahko samo za reklame porabi svoje znanje,ki je kopirano od Američanov.

  • dchello 11:48 11.oktober 2017.

    Rado je že našla nov izziv.

Sorodne novice