Magazin > VIP
29738 ogledov

Znana slovenska nevesta na poroki pobegnila svatom

Lea Mederal
1/4
Dejan Maver
Ni šlo vse po načrtu ...

Lea Mederal, zdaj Lea Mederal Gams, se je pretekli vikend poročila z dolgoletnim fantom Mihom. Plavolaski so se v soboto uresničile otroške sanje, saj se je ob morju sprehodila do oltarja in svojemu izbrancu obljubila večno zvestobo. Celo vreme ji je ostalo naklonjeno med obredom, čeprav je bilo tisti dan resnično muhasto.

"Do zadnjega nismo vedeli, ali bo padal dež ali bo sijalo sonce. Najprej je padal dež, ko smo imeli obred, pa je sijalo sonce. Tako smo obred lahko imeli zunaj na terasi pri ruševinah cerkvice sv. Bernardina. Po obredu sva se šla slikati, no ko sva prispela na pogostitev v Grand hotel pa se je ulilo kot iz škafa!" je vreme opisala Lea in navdušeno dodala: "Važno, da nam je obred uspelo speljati zunaj. To mi je resnično pomenilo veliko. Bila sem neizmerno srečna!"

Prvi ples sta zaplesala na veliko uspešnico letošnjega poletja Shape of You Eda Sheerana: "Ko sva jo prvič slišala, sva takoj rekla, da je to pesem najinega prvega poročnega plesa. Všeč nama je bil ritem, temperament, malce bolj latinsko obarvan."

Pobegnila svatom

Pravi, da je bila poroka zelo zabavna, da pa so jima svatje tudi ponagajali. A žal ni šlo vse po načrtu. Svatje so jo želeli odnesti do centra Portoroža, a ni šl vse po načrtu. Lea se ni pustila in jim jo je popihala nazaj k možu: "Na poroki je bilo veliko igric, med drugim tudi kraja neveste. Fantje so me nesli skoraj do centra Portoroža, a sem jim vmes pobegnila nazaj v hotel. Pa tudi pri poročni torti so nama jo zagodli. Pri prvem kosu so nama zavezali oči in jo hudo posolili. Nad okusom torte nisem bila nič kaj navdušena."

Komentarjev 1
  • Rozman 12:59 06.september 2017.

    A tale Miha dela pa na Slovenskih železnicah? Zelena kravata pa to...?

Sorodne novice