Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Tokrat jih bo jezila inšpektorica

Gremo mi po svoje Žurnal24 main
Premiera videospota. Gremo mi po svoje 2 v naša kina prihaja 7. novembra.

Po velikem uspehu prvega dela filma Gremo mi po svoje številni že nestrpno pričakujejo nadaljevanje. Da bo čakanje na 7. november, ko bo film prišel v kina, lažje, si lahko ogledate napovednik.

V drugem delu, ki ga je spet režiral Miha Hočevar, nastopata priljubljena igralca Jurij Zrnec in Tadej Toš, ob njima pa vrsta mladih igralcev iz prvega dela filma, pa  tudi številni novi, ki so bili zbrani na večmesečnih avdicijah.

Tudi drugi del mladinske uspešnice Gremo mi po svoje se dogaja na taborjenju v Posočju.  Če jih je v prvem delu presenetila skupina deklet, ki se je naselila v sosednji tabor, jih tokrat iz ustaljenega taborniškega življenja predrami rod štajerskih tabornikov, ki jih vodi Šefe.

Nori malčki, najstniški taborniki in tabornice ter tekmovalna Starešina in Šefe bi bili dovolj za kopico smešnih prigod in ljubezenskih iskric, vendar se zapleti tu šele začnejo. Pojavi se natančna inšpektorica, ki zateženo preverja, ali je vse v skladu z novimi evropskimi predpisi.
Ker birokracija ni šala, se zadeve resnično zapletejo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.