Magazin > Film & Glasba & TV
13 ogledov

Tom ne potrebuje dvojnika

Tom Cruise
1/7
Žurnal24 main
Tom Cruise svoji let ne kaže, saj je v odlični telesni pripravljenosti. To se je pokazalo tudi med snemanjem filma Misija: nemogoče 4.

Za Toma Cruisa očitno ni misije, ki bi bila nemogoča. Potem ko so v javnost prišle fotografije, na katerih se vidi, da se je zvezdnik postaral, se je 48-letnik spet vzel v roke. Njegovo natrenirano telo so med snemanjem četrtega dela filmov o Ethanu Huntu v Kanadi ujeli tudi fotografi. Kot je znano, Tom tudi najnevarnejše prizore poskuša posneti sam. Temu se čudi tudi njegov soigralec Jeremy Renner, ki se poskuša od Cruisa naučiti čim več. "Akcijski prizori so nori. Tom jih je večinoma odigral sam. Neverjeten je. Navdihuje me," je izjavil Renner.

Sicer pa se govori, da nameravajo posneti še peti del franšize, a brez Cruisa. Tega naj bi v prihodnje nadomesti Renner, ki govoric ni ne potrdil ne zanikal. "To je možno, a v prihodnost ne znam pogledati," je izjavil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.