Magazin > Film & Glasba & TV
49 ogledov

Verbotnova in Kuljajeva se potegujeta za isto delo

Natalija Verboten Jasna Kuljaj Žurnal24 main
Kmalu se bo na Planet TV začela predvajati nova oddaja, ki jo bo vodila ena od dobro poznanih slovenskih voditeljic.

Od našega dobro obveščenega vira smo izvedeli, da naj bi imeli na Planet TV že izbran ožji krog voditeljic za resničnostno oddajo Zmenek na slepo. Šlo naj bi za Natalijo Verboten in Jasno Kuljaj.

Navedbe našega vira smo preverili na Planet TV, kjer so nam podali izjavo: "Lahko potrdimo, da pogovori z omenjenima voditeljicama res potekajo, a kaj več še ne moremo razkriti. Ob tem lahko dodamo, da bodo prvi kastingi potekali že ta petek, zato so vsi samski vabljeni, da se prijavijo prek spletne strani Planet-tv.si."

Verbotnova molči ...

"Ne moremo še nič govoriti, dokler pogodbe ne bodo podpisane. Vse je dorečeno in potrjeno ustno, niso pa še podpisane pogodbe. Pogovori so se že končali, vendar dokler stvar ni črno na belem, je škoda, da se vnaprej nekaj govori," pa je povedal mož pevke Natalije Verboten Dejan Bojič, ki skrbi za njeno promocijo. "Fiksno ne morem nič povedati. Bo pa Natalija sprejela ponudbo, saj ji predstavlja izziv."

... Kuljajeva ponudbe ne bo sprejela za vsako ceno

"To so me že spraševali in takrat ni bil bilo nič na tem. Zdaj lahko povem, da sem bila na enem informativnem razgovoru in se pogovarjamo o tem. Predstavili so mi koncept oddaje in videli bomo, kako bo. O vsem skupaj moramo še malo premisliti," je povedala Kuljajeva, ki še ne ve, kdaj bo znano, za katero so se odločili. "Sem človek hitrih odločitev in ne potrebujem dolgo za razmislek, tako da mislim, da bo znano do konca tedna."

"Zame je to nov koncept oddaje, ker gre za resničnostni šov, in to bi bil preskok iz ene zadeve v drugo, ker resničnostnih šovov še nisem delala. Sprejela bom ponudbo, če se bomo dogovorili glede snemalnih terminov in preostalih 'umazanih' podrobnosti, ki so pomembne za takšne projekte. Ideja, predlog se mi zdita v redu. Nismo pa se še nič odločili, ne eni ne drugi," je dodala in poudarila, da ponudbe ne bo sprejela za vsako ceno. "Nekateri voditelji imamo slabe izkušnje in sama ne bom več delala s katerokoli produkcijsko hišo, ker znajo zamujati s plačili. Tukaj te bojazni ni, kar je že velik plus."

Kandidati iščejo sorodno dušo

"Dobili smo presenetljivo veliko prijav, do zdaj smo jih našteli več kot sto. Presenečeni smo, ker ne gre za oddajo, pri kateri bi zmagovalec dobil denarno nagrado, ampak za iskanje sorodne duše. Trenutno je več moških kot žensk. So pa bili na začetku prijavljeni samo moški, zdaj pa so se opogumile tudi ženske," je povedala producentka oddaje Melinda Rebrek.

Ni še dokončno določeno, koliko oddaj bodo posneli, bodo pa v eni oddaji ljubezen iskali tri dekleta in trije fantje. "Večina kandidatov se prijavlja zaradi iskanja ljubezni in ne radovednosti o novem tipu oddaje ali izpostavljanju javnosti. Nam je do tega, da 'poparčkamo' ljudi. Poskušali bomo spraviti podobne ljudi skupaj, šli se bomo Kupida," je še v smehu povedala producentka.

Komentarjev 4
  • sivka 10:25 21.november 2013.

    še enkrat: obe pa bosta sigurno boljši od Boštjana!!!

  • sivka 10:23 21.november 2013.

    a bo Natalija imela listek - glej star oddaje

  • stojči 08:40 21.november 2013.

    Hočemo Natalijo, ne pa te nadute in važne, smotane in samoušečne Jasne!