Magazin > Film & Glasba & TV
734 ogledov

Video: Whitney Houston "obudili od mrtvih" in jo poslali na turnejo

Whitney Houston Reuters
Se vam zdi to prav?

Družina pokojne glasbene dive Whitney Houston, ki je tragično preminula leta 2012, pripravlja turnejo, v kateri bo pevka nastopila v hologramski različici. V eni izmed britanskih jutranjih oddaj so ustvarjalci turneje pokazali pevkin hologram, ki je voditeljema zapel njeno uspešnico The Greatest Love of All.

V studio se je "manifestirala" odeta v zlato obleko, ob hologramu pa sta stali in peli dve spremljevalni pevki iz mesa in krvi. Voditelj je povedal, da se je zdelo, kot da je Whitney res v studiu, a gledalcev tak nastop ni prepričal. "Strašljivo, nespoštljivo, narobe, čudno, zelo žalostno," so bile besede, s katerimi so opisali nastop, ki je napovedal turnejo z naslovom Večer z Whitney: Hologramska turneja Whitney Houston, s katero bodo 25. februarja začeli v Veliki Britaniji.

Navdušeni niso niti čez lužo, znana ameriška voditeljica Wendy Williams je v svojem šovu že komentirala, da si Whitney zasluži, da počiva v miru in da se s tovrstno turnejo želi njena širša družina le finančno okoristiti. 

Podoben nastop se je sicer zgodil leta 2012, ko so ustvarjalci festivala Coachella na oder postavili hologram pokojnega raperja Tupacka. Tudi takrat tovrstni, sicer enkratni nastop, ni požel odobravanja s strani občinstva.

Posnetek hologramskega nastopa Whitney Houston si lahko ogledate spodaj (5.20).

Že poznate kanal Joonglaa?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice