Magazin > Film & Glasba & TV
62 ogledov

Z Leom govorila o kajenju

Katarina Čas FameFlynet
Katarina Čas, ki je ta teden blestela na newyorški premieri Volk z Wall Streeta, je izdala, kako je bilo sodelovati s hollywoodskimi velikani.

"Z Leom sva največ govorila o kajenju, o tem, kako je prenehal kaditi, in si pomaga z elektronskimi cigaretami (smeh). Ampak ko ga imaš tako pred seboj, se ti ne zdi nič nenavadno ali da bi imel občutek, da boš skoraj omedlel," je o sodelovanju z Leonardom DiCaprijem za revijo Story povedala Katarina Čas, ki je s hollywoodskim zvezdnikom zaigrala v filmu Martina Scorseseja Volk z Wall Streeta.

Katarina je še izdala, da je snemati z Leom zelo zabavno, o režiserski legendi Scorseseju pa ima povedati vse najboljše. "Res je filmski genij, ki ima ves film že postavljen v glavi. Izjemno fokusiran, pozoren na vse detajle. Poleg vsega pa je odprt tudi za improvizacijo igralcev. Z igralcem Jonom Bernthalom, ki v filmu igra mojega moža, sva sceno malce priredila in ji nekaj dodala, to pokazala Scorseseju, ki je bil nad predlogom navdušen, tako da je obveljala najina verzija," je Katarina zaupala omenjeni reviji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.