Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

"Začel bom težiti, da mi spet dajo delo"

Slovenija ima talent Boštjan Tacol
V tretji sezoni šova Slovenija ima talent bomo namesto Vida Valiča in Petra Polesa gledali in se smejali Jožetu Robežniku in Mateju Pucu. Kaj pa na to pravita nekdanji prvi zvezdi šova?

Pred dvema dnevoma je bil marsikateri oboževalec šova Slovenija ima talent morda razočaran nad novico, da sta Vid Valič in Peter Poles dobila zamenjavi. Njuni mesti bosta namreč zasedla Jože Robežnik in Matej Puc, a na Pop TV so prepričani, da bosta zapolnila Vidove in Petrove čevlje. "V tretji sezoni šova Slovenija ima talent smo se odločili vpeljati novo svežino tudi v voditeljski ekipi. Prepričani smo, da nam je v svoje vrste uspelo pritegniti izjemen voditeljski duet. Jože in Matej sta nas prepričala na vseh nivojih. S karizmo, nalezljivo energijo, duhovitostjo in preprosto svojstveno interpretacijo. Sta dva nasprotujoča si in hkrati dopolnjujoča karakterja," nam je pojasnila predstavnica za odnose z javnostmi Katja Kovačič.

Naj se udobno obujeta

Da jima bo šlo odlično, ne dvomi niti Vid, ki oba voditelja pozna in ve, da sta uspešna in svojstvena na svojem področju. "Skupaj si ju nisem mogel predstavljati, dokler ju nisem videl skupaj in takoj, ko sem ju videl, sem prasnil v smeh. Mislim, da bodo letošnji Talenti spet zelo zabavni," je povedal priljubljeni komik in dodal, da ima zanju tudi manjši nasvet: "Svetujem jima, da se obujeta udobno, ker snemanje avdicij preživiš vse dni samo na nogah in zelo malo na svoji riti. V vsakem primeru pa se že veselim, da bom tokrat gledal Talente iz popolnoma druge perspektive in da bom lahko na Popu začel težit, da mi spet dajo delo!" je še povedal v smehu. Z njim se strinja tudi Peter: "Po dveh "talentiranih" in eni "faktorski" sezoni smo s šefi dognali, da je napočil čas za nove izzive. V njih skačeta tudi Jože in Matej. Vsekakor zanimiva kombinacija, bom pa glede na njun rezime in skupni potencial res z zanimanjem spremljal, kako bosta najinega otročička peljala v šolo. Nasvet? Na svet!"

Sicer pa se Vid in Peter ne bosta povsem poslovila z malih zaslonov, saj za njiju že pripravljajo nov projekt, nam je za konec še zaupala Kovačičeva. "Kakšnim izzivom bosta stopila nasproti, boste izvedeli že kmalu."

Komentarjev 4
  • Kika 17:40 01.februar 2013.

    Ma prav občudujem te - ti sodiš, da naj drugi ne sodijo, pa niti televizije nimaš...? Nismo se odločili, da ne bo dobro, ampak da zaradi pomanjkanja atrakcije "Vid-Peter" ne bomo gledali.

  • rogixl 13:53 01.februar 2013.

    Rotirati vsepovsod. Nihče ni večen.

  • NejaS 13:31 01.februar 2013.

    Jaz sicer nisem nikoli gledala, niti nimam televizije, ampak se mi zdi otročje, da ste se nekateri že v naprej odločili, da ne bo dobro.