Magazin > Film & Glasba & TV
10486 ogledov

Zato je Bojan najbolj osovraženi tekmovalec MasterChefa

bojan bešter Pop TV
S tem se je Bojan zameril gledalcem.

36-letni mizar Bojan Bešter iz Zgornje Besnice je v šovu MasterChef Slovenija dvignil veliko prahu. Veliko gledalcev podpira njegov neposredni in mnogokrat robati značaj, še več pa je tistih, ki jim gre to v nos. Včeraj smo pisali, da je bilo razburjenje po njegovi zmagi na izzivu veliko. Kaj Bojanu poleg nehigieničnega kuhanja oboževalci šova še očitajo, si lahko preberete TUKAJ.

Je za vso to negativno nastrojenost proti 36-letniku krivo njegovo obnašanje do sotekmovalca Maja, ki je veljal za ljubljena občinstva? Kot je ta iz šova vrgel Bojana prijatelja Tomaža, se je mizarju „snelo“. Vse, kar si je od te točke želel, je bilo izločiti Maja. "Zadnjič je fu**** Tomaža ven s surovimi testeninami in zdaj je zbudil tistega medveda v meni, da ga razbijem kot kanto, res. Pa brihten je ves čas, to mi gre najbolj na ku***.“

Bojan se je sicer zavedal, da sodniki odločajo o tem, kdo gre domov, a to njegove jeze do Maja ni zmanjšalo. "Mi ne moremo nič vplivati na to, kako se sodniki odločijo. Tako je bilo, ampak zame je bil Tomaž zmagovalec, ne on."

Ko je Maj izpadel, je Bojan to „zmago“ proslavil s polnočnim ognjemetom, poroča 24ur.

Sinoči smo sicer dobili prvo finalistko letošnje sezone. Od vseh je bila tokrat boljša Sanja.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 4
  • Avatar Urveminsa
    Urveminsa 00:52 15.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • Brooke_Gascoigne 15:54 14.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberite veeč naa tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • Vesna Dolšak 14:52 14.junij 2019.

    Bojanu ne privoščim zmage, ravno zaradi tega svojega nemogočega obnašanja. Naj zmaga kateri koli drug tekmovalec, le on ne.