Magazin > Film & Glasba & TV
20034 ogledov

Znan obraz ima svoj glas: Tako si je Avdić sinoči privoščil Salome

salome Pop TV
Se bo še kdaj vrnila v šov?

V sinočnji oddaji šova Znan obraz ima svoj glas je bila gostja Salome, ki je dokazala, da ima smisel za humor. Voditelj, Denis Avdić, si jo je namreč kar nekajkrat pošteno "privoščil“, in to še preden je stopila na oder. Njen prihod je namreč napovedal z besedami: "Prepričan sem, da vas bo nasmejala takoj, ko se bo zasmejala.“

Njen smeh je bil sicer skozi celo oddajo top tema. Tekmovalci so jo morali na koncu oddaje celo oponašati, pri čemer je bil najboljši Klemen Mramor.

Še pred tem, natančneje pred nastopom Luke Seška, ki se je prelevil v nuno Whoopi Goldberg, je Denis pevca pozval k molitvi, v katerem spet ni mogel mimo sinočnje gostje. "V kratkem boš postal bogovšečen metulj. Moliva. Naj bo moj glas čist kot Irenina solza in naj bodo moje oči iskrene kot smeh od Salome,“ je izjavil Denis.

Avdić se je sicer pošalil tudi iz Salomejine preteklosti. Ko je bila še Nenad, je vojsko služila v mornarici JLA. "Salome je bila edina v mornarici JLA, ki je imela s sabo boji in štrik,“ je duhovičil voditelj.

Sinoči je sicer zmagala Lea Sirk, ki je imitirala Niko Zorjan.
 

Komentarjev 6
  • kapibara1 18:59 20.november 2017.

    Ma probleme z bližnjimi, za časa življenja. Bližnji in daljni pa , kako ga okolici nekontaminirano pokopat..??

  • jakec1575 16:19 20.november 2017.

    Ceprav je Slovenija polna kseofobov in homofobov, Salome lahko zivi tukaj brez kamna v glavo za razilko od Slovaške in Poljske in Hrvaške. Je kar velik dosežek. Smo pa se dalec od resnega spostovanja socloveka. Salome vam ni sunila 5 ...prikaži več mrd, ni potopila bank, ni iz roparske menedzerske elite, ki se skriva elegantno za politiko. Pac je, kar hoce biti in ne skoduje nikomur. Kdor sovrazi taksno osebo, mora biti konkretno premaknjen, nesrecen v svojem zivljenju, prestrasen. Ne razumem tega sovraštva.

  • Avatar čavez
    čavez 10:34 20.november 2017.

    Kaj je sploh privleku tega predelanega pedra, je gledanost zagotovo padla.

Sorodne novice