Magazin > VIP
7373 ogledov

Znan obraz ima svoj glas: Gledalko 'požgečkalo', ko je kandidata videla v spodnjicah

Klemen Mramor
1/3
Mediaspeed
Dobil zanimivo sporočilo.

Klemen Mramor se je v eni od oddaj Znan obraz ima svoj glas preobrazil v pevca skupine LMFAO in zapel njihovo najbolj znano pesem I'm sexy and i know it. Klemen se je, tako kot pevec v uradnem videospotu, na odru slekel do spodnjic.

"Sicer je odziv gledalcev zelo pozitiven in mi nenehno pišejo komentarje, zasebna sporočila in prošnje za prijateljstva,“ je za Žurnal24 povedal Klemen. Ko smo ga vprašali, ali je od gledalk, oboževalk že dobil kakšno nespodobno povabilo pa je povedal. "Za enkrat nič takšnega. Za enkrat so kulturni in naj tako ostane še naprej (smeh). Samo ena gospa je napisala, da jo je malo 'požgečkalo', ko sem se prelevil v LMFAO, to je pa tudi vse,“ je v smehu zaključil Klemen.

Zgovorni pevec sicer pravi, da se pri vsaki preobrazbi potrudi 100-odstotno: "V vsako preobrazbo dam celega sebe – od zabave, do čiustev. Pri I'm sexy and i know it sem po odru skskal v spodnjicah, pri Ericu Claptonu pa je bilo bolj čustveno. Zaradi pesmi Tears in heaven sem dobil veliko sporočil, tudi osebnih izpovedi, kako so se oni soočali s smrtjo.“

Naslednji teden se bo Klemen prelevil v Kate Bush: "To bo eden težjih izzivov, saj Kate poje v zelo visokem falsetu, kar je za nas fante precej težko. Na koncu vsake vokalne vaje ostanem brez glasu. Bomo videli, kako bo šlo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice