Magazin
32 ogledov

Glavna nagrada: ločitev!

torta, par Shutterstock
Povprečni stroški ločitve v Veliki Britaniji znašajo 50 tisoč evrov. Spletna stran maritalaffair.co.uk je svojim uporabnikom ponudila nagradno igro z zanimivo glavno nagrado – kritje sodnih stroškov ločitve.

"Osvojite ločitev" so na spletni strani maritalaffair.co.uk poimenovali nagradno igro, v kateri bo glavni nagrajenec prejel ločitev. Organizatorji namreč obljubljajo, da bodo poravnali sodne stroške, povezane z ločitvijo, poroča The Huffington Post. Vsi, ki želijo sodelovati v nagradni igri, se morajo prijaviti na spletni strani winadivorce.com, nagrajenca pa bodo izbrali naključno.

Vse več ločitev

Raziskava, ki jo je pred nekaj leti opravila britanska zavarovalniška hiša Aviva, je pokazala, da stroški ločitve znašajo 50 tisoč evrov, sodni stroški pa znašajo nekaj več kot dva tisoč evrov. Zadnja v nizu raziskav pa je pokazala, da je stopnja ločitev danes skoraj dvestokrat višja, kot je bila nekaj let nazaj. Zato so se na spletni strani odločili, da bojo naključno izbranemu nagrajencu plačali sodne stroške, ki jih s seboj prinese ta neljubi dogodek.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.