Magazin
126 ogledov

Za solato bi se odrekle seksu

ženska, hrana Shutterstock
Izsledki nove raziskave so pokazali, da bi se veliko ljudi raje odpovedalo seksu kot hrani. Seksa pa ne bi zamenjali samo za sladice, nekatere ženske bi se denimo raje odpovedale vročim trenutkom med rjuhami kot skledi solate.

Spletna stran Match.com je izvedla raziskavo, v kateri so prišli do šokantnih spoznanj. Vsak tretji, ki je sodeloval v raziskavi, bi namreč za eno leto s seznama dejavnosti raje črtal seks kot pa uživanje v najljubši hrani.

32 odstotkov vseh, ki so hrano postavili pred seks, je bilo žensk in le 16 odstotkov moških. Med vsemi, ki so na prvo mesto postavili kulinarične užitke, jih je bilo kar 28 odstotkov takšnih, ki so povedali, da so v srečni zvezi.

"Ljudje velikokrat rečejo, da bi se raje dobro naspali, kaj lepega kupili, imeli denar, kot da bi seksali. To pomeni, da jemljejo seks kot nekaj samoumevnega ali pa v seksu ne uživajo dovolj," je dejal odgovorni urednik omenjene spletne strani. "Če ste med tistimi, ki jim je hrana pomembnejša od seksa, potem je nastopil čas, da v svojem spolnem življenju nekaj spremenite," pravi strokovnjak za medsebojne odnose, ki je sodeloval pri izvedbi raziskave.

Komentarjev 1
  • Moniq Fantastiq 19:18 02.maj 2013.

    Res je. Če mi je hrana pomembnejša od seksa, moram definitivno nekaj spremeniti na sebi! Moj bog, le kakšno je moje spolno življenje, če raje JEM kot pa seksam?! Sram me je! Od tega trenutka bom seksala za zajtrk, kosilo ...prikaži več in večerjo. Kako sem le lahko 22 let svojega življenja preživela pretežno s hrano in le nekaj seksa?!