Magazin
59 ogledov

Ženske: Najboljši kraj za seks je Eifflov stolp

Eifflov stolp Shutterstock
Približno 66 odstotkov žensk si želi začiniti svoje spolno življenje s seksom na neobičajnih krajih. Na prvem mestu želja je Eifflov stolp, sledita Buckinghamska palača in Bela hiša.

Največji proizvajalec kondomov Durex se je poglobil v spolno življenje Američanov in odkril, da jih več kot polovica ni zadovoljnih z dolžino trajanja spolnega odnosa. Anketirali so tisoč ljudi in s pomočjo rezultatov odkrili, da si jih 51 odstotkov želi spremembo. Približno 37 odstotkov jih meni, da se seks zaključi prehitro, 14 odstotkov pa jih misli, da traja predolgo.

Poleg tega si 75 odstotkov moških in 66 odstotkov žensk želi spremeniti kraj seksa. Okoli 75 odstotkov si jih želi seksualno življenje začiniti s seksom v avtu, na plaži ali v bazenu, od slavnih krajev pa si največ žensk želi seksati na Eifflovem stolpu. Na drugem mestu je Buckinghamska palača, na tretjem pa Bela hiša, ki se je na moškem seznamu najboljših krajev za seks znašla na prvem mestu. Kar se tiče seksa v domačem okolju, jih 31 odstotkov to najraje počne pod prho, 23 odstotkov na kavču in 22 odstotkov na terasi.

Rezultati raziskave pa so še pokazali, da se približno 61 odstotkov vseh anketirancev strinja, da jih zdravo in dobro seksualno življenje dela boljšega partnerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.