Magazin
100 ogledov

Kaj vse bi naredili za seks?

telo, seks Shutterstock
Kaj vse počnemo, da bi naredili vtis na nežnejši spol? Na hrvaškem novičarskem portalu so izbrali najbolj nore stvari, ki so jih moški v zgodovini naredili za seks. Izbrali smo nekaj najzanimivejših. Med njimi se je znašla tudi pripadnica nežnejšega spola.

Pobegnil iz taborišča za vojne ujetnike ... in se kasneje vrnil

Horace Greasley je bil 20-letni češko-slovaški frizer. Ko je Adolf Hitler okupiral njegovo domovino, si je bil prisiljen nadeti vojaško uniformo. Že po prvih izkušnjah na bojišču pa so Greasleyja ujeli in ga poslali v taborišče za vojne ujetnike. Vendar se mladi frizer ni pretirano ukvarjal s tem, kako bi preživel nacistično taborišče, saj je veliko časa posvetil razmišljanju o Rosi Rauchbach, mladi hčerki vodje kamnoloma v taborišču, s katero sta se hitro zaljubila. Po letu dni so Greasleyja poslali v drugo taborišče. Mladi Greasley ni pustil, da bi ga trda nacistična roka zlomila. Zbežal je iz taborišča in se vrnil v prvotno taborišče k svoji dragi Rosi z namenom, da bi se ljubil z njo. Po vročih nočeh se je vedno vrnil v svoje taborišče. Greasley je to počel trikrat na teden celih pet let, ki jih je preživel kot vojni ujetnik.

Nenasitna spolna sla

Katarina Velika je bila znana po svoji nenasitni spolni sli. Poskočna plemkinja naj bi imela kar 12 poklicnih ljubimcev in nešteto priložnostnih afer. Svoje ljubimce je zasipala z denarjem, imenovala jih je za generale in kapetane. Najbolj nora stvar, ki jo je Katarina naredila za ljubimca, pa je zagotovo napad na Poljsko. Na njen prestol je leta 1764 postavila svojega ljubimca Stanisława Poniatowskega.

JFK je tvegal nacionalno varnost zaradi Hitlerjeve bivše

Če veste kaj o Johnu F. Kennedyju, potem zagotovo veste, da je ljubil lepe ženske. Štiriindvajsetletni Kennedy je začel ljubezensko afero z Ingo Arvada, ko je bil še v mornarici. Inga Arvada je bila Hitlerjeva spremljevalka na olimpijskih igrah leta 1936, vendar to mladega Johna ni pretirano motilo. Vedel je, da je Inga Hitlerjeva bivša in da tajni agenti skrbno spremljajo vsak njegov korak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.