Magazin
51 ogledov

Pogodba, ki določa število spolnih odnosov

seks, par Žurnal24 main
Si želite vsaj enkrat na teden s partnerjem na romantično večerjo, uradno določiti, kdo bo pomival posodo in kdo čistil straniščno školjko ali pa morda to, kolikokrat na teden se boste predajali vročim užitkom?

Čeprav se vam bo morda zdelo bizarno, Američani vse to in še več zapišejo v predporočno pogodbo, v kateri že dolgo ni več le alinej v zvezi z dedovanjem, razdeljevanjem premoženja v primeru ločitve in s skrbništvom nad otroki.

Zmenek, ki traja vsaj sto minut

Tudi Priscilla Chan, žena ustanovitelja Facebooka in hkrati enega najbogatejših mladeničev na svetu, Marka Zuckerberga, se je pred poroko odločila za prav takšno pogodbo, v kateri se je Mark med drugim zavezal, da bosta vsaj enkrat na teden svoj prosti čas kakovostno preživljala drugje kot v stanovanju ali pisarni. Seveda je zmenek določen tudi časovno, in sicer je omejen na vsaj sto minut, poroča Daily Mail.

Kdo bo čistil straniščno školjko?

Z vse bolj natančno določeno vsebino predporočnih pogodb, v katerih piše tudi, kako bo par reševal nesporazume, kje bosta počitnikovala, kako pogosto se bosta predajala vročim užitkom, o razdeljevanju gospodinjskih in hišnih opravil in še veliko drugih podrobnosti o sicer vsakodnevnem življenju so se ukvarjali tudi ameriški raziskovalci iz American Cademy of Matrimonial Lawyers in ugotovili, da je trend takšnih pogodb v zadnjih petih letih narasel za 39 odstotkov.

Nekateri očitno brez pravil ne znajo živeti, drugim se vse skupaj zdi zelo bizarno, nas pa zanima tudi, ali je paket ljubezni, zaupanja, spoštovanja in spontanosti res že pristal na drugem, tretjem, četrtem ali celo nižjem mestu?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.