Magazin
44 ogledov

Sedem skrivnosti za uspešno razmerje

razmerje, par Shutterstock
Darila in rože niso tista, ki ohranjajo razmerje toplo in ljubeče, kot je bilo na začetku. Majhne pozornosti so tiste, ki to omogočajo.

Pohvalite svojega partnerja zaradi majhnih stvari

Če vam je všeč, kako vaša boljša polovica pripravi jajca ali preuredi spalnico, povejte to na glas! Pohvala jo bo spomnila na vašo ljubezen do nje.

Bodite pozorni

Dobro se z dobrim vrača tudi v ljubezenskem razmerju. Če boste pozorni do svojega partnerja in boste namesto njega vi pospravili posodo, bo to cenil in vam to vrnil. Kupite mu najljubšo sladico, izrežite mu članke, ki so mu všeč ... Majhne pozornosti štejejo.

Držite svoje obljube

Če ne boste držali besede, lahko podrete zaupanje in posledičo vajino zvezo. Raje se zavarujte s stavkom: "Naj razmislim o tem", kot pa da obljubite nekaj, za kar niste prepričani, da boste lahko izpolnili.

Družita se

Poskrbita, da se bosta vsaj enkrat na mesec udeležila kakšnega dogodka. Ta mesec vi izberite, kaj bosta počela skupaj, naslednji mesec pa izbiro preprustite partnerju. Tako bosta lahko bolje spoznala, kaj je všeč vaši boljši polovici in v čem najbolj uživa.

Privoščita si nočni piknik

Na lep poletni večer se s kolesi in odejo odpravita v bližnji park in opazujta zvezde. Uživajta v tišini, ki jo prinaša noč, in v družbi drug drugega.

Poglobite vajine pogovore

Naj vajini pogovori ne bodo omejeni samo na gospodinjska opravila. Poskrbite, da se bosta redno pogovarjala tudi o stvareh, ki vaju veselijo, o vama, skupnih ciljih, počitnicah ... Zaupajta si strahove in želje, ki jih lahko delite le s partnerjem.

Spomnite se na medene tedne

Če sta poročena, ali pa tudi, če nista, si medene tedne občasno priredita kar doma. Počnita iste stvari, kot sta jih kot mladoporočenca, privoščita si romantično večerjo, puščajta si ljubezenska sporočilca, presenetita se z rožami ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.