Magazin
370 ogledov

Hlačke razkrijejo, kakšen seks želi

telo, hlačke Žurnal24 main
Večina žensk spodnje perilo izbira skrbno in premišljeno. Še posebej ko se jim obetajo prvi intimni trenutki z novim partnerjem. In prav s pomočjo spodnjih hlačk lahko ugotovite, kakšnega spolnega odnosa si ženske zares želijo, pravi psihologinja Jennifer Baumgartner.

Psihologije ženskih hlačk se je v svoji najnovejši knjigi You are what you wear (Si to, kar nosiš) dotaknila tudi psihologinja Jennifer Baumgartner, ki pravi, da ženske hlačk ne izbirajo le glede na okus in zapeljevalni učinek, ampak zagovarja mišljenje, da hlačke sporočajo, kakšne so v postelji. To pa naj bi bilo moškim pri prvih spoznavnih intimnih trenutkih v veliko pomoč. Hlačke je razporedila v več kategorij glede na kroj, osredotočila pa se ni na materiale.

Hlačke z napisom

Če nosi ženska hlačke s šaljivim napisom, lahko to pomeni dvoje: da vas želi nasmejati ali pa da ji je všeč, če jo nežno našeškate po zadnjici. Prav tako je spremljevalka prvega seksa pogosto tudi sramežljivost in morda želi lastnica takšnih hlačk na šaljiv način le prebiti led, pravi psihologinja. Kakorkoli, zaigrajte na njene karte in hlačkam podarite simpatičen komentar.

Hipsterke ali mini bokserice

Nad njimi so navdušeni vsi, ki obožujejo ženske zadnjice; ženske, ki jih nosijo, pa so praviloma sproščene in zabavne. Rade imajo igrice in obožujejo navidezno nedostopnost. Všeč jim je dolga predigra, seks z njimi ne sme biti dolgočasen.

Tangice

Ženske v tangicah so samozavestne in vedo, kaj hočejo. Tangic niso oblekle za to, da jih boste gledali v oči, jih neskončno dolgo božali in govorili neumnosti. Psihologinja pravi, da so ženske v tangicah pripravljene na akcijo, njihova najljubša poza naj bi bila „od zadaj“.

Volančki in pentlje

Ženske v romantičnem spodnjem perilu s pentljami ali volančki prvi seks doživljajo zelo osebno. Seks je zanje nadgradnja zveze. Prižgite svečke, odprite šampanjec in se prepustite romantiki. Presenetila vas bo.

Retro hlačke

Ženske, ki nosijo takšne hlačke, so samozavestne in želijo brez sramu pokazati svoje obline. Retro hlačke so zapeljive hlačke z visokim pasom, pogosto svilnate in s čipkastimi detajli. Kljub samozavesti pa naj bi bile njihove lastnice staromodne. Če jo želite obnoreti, vzemite vajeti v svoje roke in bodite, vsaj na začetku, vi vodilni.

Bombažne bele hlačke

Jih še katera nosi? Tiste, ki jih, mislijo, da je zapeljevanje s spodnjim perilom čisto nepotrebno. Prav tako naj bi lastnice belih bombažnih hlačk mislile, da so v odnosu s partnerjem že zelo domače, zelo hitro pa si želijo tudi preskoka na naslednjo stopnjo – pogovor o resni zvezi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.