Magazin > Lepota & telo
61 ogledov

Do privzdignjene ritke brez telovadbe

push up hlačke Lisca
V zadnjih letih je nadvse popularen trend oblikovanja postave, ki poudari vaše najboljše atribute. Sem sodijo tudi push up hlačke za zapeljivejšo in bolj sončno ritko.

Z redno telovadbo in pravilno prehrano boste popolno zadnjico imele šele čez nekaj časa, s push up hlačkami pa jo lahko imate že jutri. "Hlačk bodo vesele predvsem tiste ženske, ki imajo bolj ravno zadnjico in pa seveda vse tiste, ki si želijo polno zadnjico, več (latino) oblin. Hlačke nikakor niso namenjene le tistim najbolj suhim, tudi ženske z več oblinami, ki imajo bolj poudarjene prsi, jih lahko izkoristijo za poudarjanje postave. Tako lahko dosežejo tudi učinek peščene ure," pravi Melita Letnar, modna oblikovalka pri Lisci, ki dodaja, da je trend zapeljivih latino oblin zahvaljujoč zvezdnicam tudi pri nas vedno bolj priljubljen.

Hlačke so narejene iz elastične pletenine, ki se odlično prilega telesu, zato so pod oblačili kot vsake druge hlačke. Push up učinek pa zagotovijo diskretne penaste blazinice, podobne, kot jih poznamo iz push up modrčkov. Vgrajene so v zadnji del hlačk in tako pričarajo polno, privzdignjeno ritko, nam je razložila Letnarjeva. "Trenutno je na voljo ena velikost blazinic, ki je preizkušeno najbolj optimalna, saj zagotavlja opazen učinek, a še vedno deluje naravno."

Oblikovalka pravi, da so primerne tudi za poletne mesece, tako kot push modrčki. "Vsekakor pa bodo imele hlačke največji učinek pod oprijetimi oblačili, recimo pod jeans hlačami, saj bodo tu obline najbolj izstopale."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.