Magazin
44 ogledov

Hladilnik za več kot 31.000 evrov

hladilnik
1/2
Žurnal24 main
Petičneži, ki si tudi v kuhinji želijo presežke, si lahko privoščijo hladilnik, za katerega lahko odštejejo tudi več kot 31 tisoč evrov.

Če ne veste, kako porabiti nekaj deset tisoč evrov, si lahko privoščite večfunkcionalni hladilnik italijanske znamke Moneghini. Cena osnovnega, dva in pol metra dolgega hladilnika, se začne pri dobrih 19 tisoč evrih, zanje pa boste dobili lesen okvir hladilnika, ki je zaprt videti kot lesena omara starinskega stila, izbirate pa lahko tudi med 500 različnimi barvnimi odtenki.

Seveda bi bil hladilnik čisto običajen, če bi ostali pri klasiki. Cena osnovnega modela zelo hitro raste, čim hladilniku dodate bronaste ročke, parno pečico, steklene police, izvlečne predale, ledomat, aparat za kavo, LCD-zaslon … Petičneži si lahko izmišljujejo vse do najbolj popolne različice, za katero je potrebno odšteti več kot 31 tisoč evrov in ki poleg hladilnika in zamrzovalnika vključuje celo kuhinjo v malem.

Bi ga imeli?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.