Magazin
28 ogledov

Hlinite orgazem?

spolnost. Shutterstock
Četrtina žensk hlini orgazem pri vsakem spolnem odnosu, trdijo različne raziskave. Nova anketa, ki so jo opravili na spletni strani Ask Men, pa je pokazala, da 30 odstotkov srečnic orgazma nikoli ne hlini.

Raziskava spletnega portala Ask Men, v katero je bilo vključenih 50 tisoč prostovoljcev, je pokazala, da ena od štirih žensk pri vsakem odnosu hlini orgazem, 30 odstotkov pa jih je dejalo, da jim orgazma nikoli ni bilo treba hliniti.

Hlinijo tudi moški

Čeprav je tovrstno hlinjenje običajno povezano z ženskami, pa se je izkazalo, da je več kot tretjina moških, ki so sodelovali v raziskavi, vsaj enkrat v življenju hlinila orgazem. Izsledki raziskave so pokazali še, da je s svojim spolnim življenjem "približno zadovoljnih" 40 odstotkov moških, ki trdijo, da bi seks lahko bil boljši, 22 odstotkov moških pa je dejalo, da nimajo spolnega življenja.

Ko se zredi, ni več privlačna

Ko so enako vprašanje postavili ženskam, so ugotovili, da jih je s spolnostjo zadovoljnih 25 odstotkov, 27 odstotkov vseh anketiranih pa pravi, da trenutno nimajo spolnega življenja. Izsledki so še pokazali, da ženske svoje ljubimce dojemajo enako ne glede na to, koliko se ti med zvezo spremenijo. Če se na primer moški zredi, ženske to ne moti, če je zadeva obratna, pa moški tega ne sprejeme enako dobro in se mu njegova partnerica ne zdi več privlačna, poroča Daily Mail.

Komentarjev 1
  • erikkk 10:48 04.avgust 2012.

    Ni mi jasno kako lahko moški hlini orgazem saj je končni del izliv sperme ki pa vsekakor ne more biti hlinjenje ... ane . Ženska pa ne more z ničemer dokazat orgazem .. Tko da se ...prikaži več s tem da moški hlinijo, nebi strinjal.