Magazin > Horoskop in Numerologija
13063 ogledov

Datum vajine poroke razkriva, kako srečna bosta

Poroka
Numerologi trdijo, da datum poroke določa, kako bo potekalo vaše zakonsko življenje.

Seštejte dan mesec in letnico vaše poroke dokler ne pridete do enomestne številke, ki sporoča, kakšen je ali bo vaš zakon. Primer, če ste se poročili 28. 5. 2005 (28+5+2005 = 2+8+5+2+0+0+5 = 22 = 2+2 = 4) je vaša zakonska številka štiri. 

Številka 1 je številka romantičnega in nežnega para, ki teži k popolni skladnosti. Tem datumom vlada sonce, kar pomeni, da bo zveza prežeta z optimizmom in medsebojnim razumevanjem. Ker si res želita, da vama uspe, sta odnos dobro analizirala že pred poroko. Minus tega datuma sta lahko posesivnost in dominacija enega izmed partnerjev.

Številka 2 je zakon, ki temelji na želji po toplini, otrocih in družini, ki si jo želite ustvariti s sorodno dušo, ali pa bo vztrajal le zaradi otrok. Potrebovala bosta veliko čustvene zrelosti, da vama uspe. Pazite se zunanjih vplivov, predvsem staršev, ki se bodo lahko želeli vmešati v vajin odnos.

Številka 3 je pod vplivom Jupitra številka, ki nakazuje na zakon iz finančnih razlogov ali kakršne koli druge koristi in lahko s seboj prinese veliko razočaranje. 

Številka 4 v zakon prinaša večno ljubezen in zdi se kot da vaju je združila usoda. Ljudje, ki se poročajo v teh datumih, so dobro premislili, kaj s seboj prinaša zakon in kakšne so njihove odgovornosti. Tak zakon bo verjetno trajal do groba, skupaj pa bosta osvojila cilje, ki jih vsak posebej ne bi zmogla.

Številka 5 vlada parom, ki jim je najpomembnejša medsebojna komunikacija. V taki vezi se boste uspešno borili proti vsem zunanjim vplivom. To je številka, ki ponavadi pripada zakoncem, ki so na skupno pot stopili zelo mladi. 

Številka 6 je številka zakoncev, ki jim zakon pomeni največ v življenji. Ljubezen, mir, nežnost in sreča vladajo v tej zvezi in zdi se kot da nad vajino ljubeznijo bedi angel varuh. 

Številka 7 označuje napačne odločitve in morda niste ravno dobro premislili, preden ste se podali v zakon. Oba zakonca v tej zvezi potrebujeta veliko svobode. Ta datum pa je pogosto tudi datum zakoncev različne starosti, nacionalnosti ali veroizpovedi. 

Številka 8 je datum zakoncev, kjer je strast na prvem mestu. Seks je ogromen del vajine zveze. Kot par sta složna, zelo dobro pa bi skupaj vodila tudi posel, saj se razumeta brez besed.

Številka 9 je datum velike duhovne povezanosti, čeprav gre za zakon, ki mu okolica ponavadi hudo nasprotuje. A vajina ljubezen vedno zmaga, saj sta si usojena. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.