Magazin > Horoskop in Numerologija
4238 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 15. septembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Vpliv konjunkcije med Luno in Uranom boste zaznavali kot podzavestno impulzivnost.

Nenadni dogodki lahko povzročijo motnje, spore ali veliko spremembo. Najbolj smotrno bi bilo, da se ravnate po instinktu. Če boste preveč razmišljali ali poskušali biti potrpežljivi, se verjetno ne bo obneslo. Pomembno je, da se svobodno izražate, naj vas ne omejujejo tradicija ali standardi družbe. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub vplivu lune v dvojčkih se določeni pomembni zadevi ne morete izmuzniti, zato se raje soočite z nastalo situacijo in poglejte resnici v oči. Čimprej postavite zmedene misli na pravo mesto.

BIK 
Prevelik zalogaj na področju kariere vas ne bo prestrašil, ravno obratno, prihaja nov zagon. Imeli boste dovolj časa tudi za ljubezen in vsaj krajše, vendar zelo strastno srečanje. 

DVOJČKA 
Nekdo vas bo poklical ravno takrat, ko se boste posvetili pomembnemu kariernemu vprašanju. Tokrat se morate držati pravil, časa bo dovolj tudi za kakšno nenačrtovano srečanje.

RAK 
Pričakujte nekaj ostrih besed v službi ali z ljubljeno osebo. Vse skupaj se dogaja povsem po nepotrebnem, vendar boste šele z večjo zakasnitvijo priznali pomoto. 

LEV 
Nekdo ne spoštuje vsega, kar sta si zelo jasno zastavila, zato so skupni načrti pod velikim vprašajem. V ljubezni je oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih, niste še pripravljeni začeti na novo.

DEVICA 
Čim prej prevzemite vajeti, sicer se ne bo zgodilo nič nenavadnega. Zaman boste čakali, da bi nekdo drug organiziral kakšno zadevo. Skušajte upoštevati tudi lenobno razpoloženje.

TEHTNICA 
Vsemu boste pripisali prevelik pomen. Če vam bo delal družbo nekdo, ki ne vrže prehitro puške v koruzo boste še bolj zadovoljni. Naj bo trenutke zmage tokrat vaš.

ŠKORPIJON 
Samski škorpijoni se boste na vsak način trudili vzpostaviti nove stike. Simpatično klepetanje vam bo nedvomno koristilo, vendar ne pričakujte, da bi vse skupaj vodilo v nekaj resnega.

STRELEC 
V kolikor vam bodo prisluhnili, boste še razpoloženi za sodelovanje, bolj vas bodo opozarjali, bolj boste napeti in nepotrpežljivi. Ponavljajo se težave z glavoboli, ki so le posledica nakopičenega stresa.

KOZOROG 
Ne pripravljajte odgovora vnaprej, ko se boste pogovorili, bo vse potekalo spontano. Spoznali boste, da je vse skupaj veliko lažje, če niste tako zelo obremenjeni s sabo.

VODNAR 
Preverite, ali je napočil pravi trenutek, da spregovorite o nečem pomembnem. Tam kjer ste domači, se boste dobro odrezali, tam kjer ne poznate okoliščin, pa se lahko naniza nekaj težav.

RIBI 
Ne morete se odločiti, čeprav ste na nekem področju precej izkušeni. Obremenitve bodo kratkotrajne, zato se z njimi nikar preveč ne obremenjujte. Raje si vzemite čas za sprostitev.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.