Magazin > Horoskop in Numerologija
7649 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 21. julija

astrologija, horoskop Profimedia
Komu so danes naklonjene zvezde?

OVEN

Splošno: 

Morda boste prehitro pritrdili v nekaj, le nekaj trenutkov pozneje pa boste celotno situacijo že močno obžalovali. V celoti sprejmite dejstva in se ne obremenjujte, saj se bo konec koncev morda izteklo čisto drugače. Če boste ohranili pozitiven pristop, se nimate česa bati.

Ljubezen: 
Pred vezanimi je zelo napet dan. Kljub temu ste lahko brez skrbi, saj si boste že zvečer pošteno oddahnili. Težave se bodo v trenutku razblinile. Samski poskusite pozabiti na pretekle poraze in se oprimite novih življenjskih izzivov. Nekaj vas bo spodbudilo k pogumnim dejanjem, ob tem pa vas bo nekdo skrivaj opazoval.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno: 

Čisto kratka pot vas še loči od zmage, zato nikar ne obupajte. Morda še vedno niste odkrili prave poti do cilja, vendar se mu kljub temu vztrajno približujete. Obstaja velika verjetnost, da se boste danes zagledali v neko osebo, ki vam utegne povsem zmešati glavo. Še posebej vezani se pazite dejanj.

Ljubezen: 
Samski iz spomina ne boste mogli izbrisati neke osebe, ki jo boste spoznali. Današnji dan bo predstavljal prelomnico, zberite pogum in naredite odločilno potezo. Danes boste vezani lahko oplemenitili svoje razmerje. Ozavestite modrost, da se le tisti, ki se kdaj pa kdaj tudi sprejo, lahko zares ljubijo!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: 

Pred vami je konstruktiven in pester dan, v katerem boste lahko povsem spremenili potek dogodkov, v kolikor boste le dovzetni za spremembe, ki se bodo nakazovale. Nikar si ne zapirajte vrat, saj bi s tem povsem brez potrebe povzročil zastoj. Četudi vam nekaj ne bo všeč, boste hitro prepoznali prednosti.

Ljubezen: 
Samski boste danes izkoristili priložnost, ki se vam bo ponudila, in večer boste preživeli v družbi osebe, ki vam veliko pomeni. Nikar ne hitite in ne dajajte prevelikega pomena malenkostim. Vezanim se obeta sanjski dan, ko boste partnerju lahko zaupali vsa svoja pričakovanja v zvezi z vajinim razmerjem. Vaših resnih namenov se ne bo ustrašil.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK

Splošno: 

Že zjutraj boste polni energije, ta pa se bo preko dneva le še stopnjevala. Obveznosti in naloge v službi boste hitro zaključili, na žalost pa vas bo obremenjevalo dogajanje na zasebnem področju. S partnerjem že dalj časa ne najdeta skupnega jezika, zato bodo prepiri še vedno pogosti. 

Ljubezen:
Ker sta s partnerjem sicer v trdnem razmerju in sta skladen par, bosta današnjo krizo prebrodila z manjšimi ranami. Tisti, ki ste v bolj »šibkih« vezah, danes naredite korak v smeri svobode. Tudi samski imate pred seboj nemiren dan, saj se boste končno zavedli, da ste zanemarili prijateljske stike. Izkoristite priložnost in poskusite popraviti napako.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 

Danes se bo lahko v vas naselil čustveni hlad. To bo še posebej nelagodno za vašega partnerja, ki bo ravno danes od vas pričakoval nekaj več pozornosti. Potrudite se in mu jo namenite kljub temu, da bi se raje posvetili bolj praktičnim zadevam. Delo vas bo počakalo.

Ljubezen: 
Samski pripadniki tega znamenja boste danes doživeli nemalo čustvenih vzponov in padcev. Čas je, da se naučite nadzirati svoja čustva in kdaj zadržite tudi kaj zase. Tudi vezani ne boste veliko bolje razpoloženi, danes bo nekaj počilo v vas in vajinem odnosu, kar bo napovedalo prelomnico.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno: 

Morda se stvari resda ne bodo razvile tako, kot ste pričakovali, vendar nič zato. Prej ali slej boste tudi sami prišli na svoj račun, zato le potrpežljivo počakajte na ta dan. Na splošno pa bo današnji dan primeren za udejanjanje na vseh področjih, zato jasno predstavite svoje ideje in želje.

Ljubezen: 
Vezanim današnji dan ne bo predstavljal prelomnice. Večer vama bo prinesel določene razjasnitve, a se vseeno ne veselite prehitro. V čute samskih se bo danes naselil ogenj ljubezni, s katerim boste hoteli osmoditi tudi ljudi v vaši okolici. Svoje čare boste želeli deliti v intimnem krogu z neko osebo, ki je tako kot vi popolnoma brez predsodkov.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA

Splošno: 

V ozračje se utegneta danes naseliti stres in nemir, zaradi česar se boste težko posvetili opravkom in obveznostim, ki si jih boste zadali. Kljub temu pa nikar ne izgubite živcev, saj vam bo prej ali slej uspelo zaključiti z vsem načetim. Ohranite dobro voljo in pozitiven pristop.

Ljubezen: 
Do samskih pripadnikov tega znamenja ljubezenske zvezde danes ne bodo najbolj prizanesljive. Celo med najboljšimi prijatelji bo lahko prišlo do večjih prepirov, zato poskusite ohraniti mirne živce in se ne razburite za vsako malenkost! Partnerski odnosi bodo nocoj uravnoteženi, a kljub vsemu ne idealni. Pazljivo!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno: 

Danes se boste v celoti posvetili dogajanju na službenem področju. S sodelavci ali nadrejenimi boste sklenili tudi nek ugoden kompromis, ki vam utegne v prihodnosti še kako služiti. Pred vami je uspešen dan, kljub temu pa ne pozabite na vaše najbližje. Obveščajte jih o dogajanju.

Ljubezen: 
Samski nocoj ne skrivajte privlačnosti in preslišite neokusne pripombe, da vam ne bodo uničile vznemirljivega večera! Zabavali se boste lahko do jutra. Vezani boste veliko manj dovzetni za nežnost, saj boste obremenjeni s službenimi opravki. Seveda vas partner ne bo razumel, zato si proti večeru utrgajte nekaj trenutkov le zanj. 

Ljubezen. 4
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: 

Na čustvenem področju se bo danes lahko izrazila neka kriza, ki jo boste le s težavo odpravili. Bodite kar se da potrpežljivi in ne silite v partnerja z nepotrebnimi vprašanji. Sčasoma boste dobili vse odgovore. Danes se raje posvetite službenemu področju, saj boste tam najbolj uspešni.

Ljubezen: 
Vezani predstavniki tega znamenja danes pazite predvsem na to, da ne boste sumničavi do partnerja. Bolj ko boste namreč vrtali vanj, več vam bo želel prikriti. Naj vas ne bo strah, zato se poskusite čim bolj sprostiti in zbrati. Medtem samski posebnih težav danes ne boste imeli. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno: 

Na današnji dan lahko pričakujete povečan navdih in intuicijo. Prvega izkoristite v službi, saj bo vaša glava polna uresničljivih idej, intuiciji pa prisluhnite na zasebnem področju. Še posebej, če so se v partnerstvu pojavile težave, jih boste težko razrešili le s pomočjo razuma. Prisluhnite srcu.

Ljubezen: 
Samski boste nocoj spoznali, da niste všeč le tistemu, ki vam je to že mnogokrat povedal, ampak imate oboževalcev več. Če je tudi vam kdo simpatičen, mu stopite nasproti. Tudi vezanim se danes obetajo lepi ljubezenski trenutki, ki bodo prežeti z nežnostjo, vi pa se boste počutili naravnost sanjsko.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno: 

Če boste danes potrebovali pomoč, naj vas nikar ne bo strah zaprositi zanjo. Morda jo boste prejeli iz povsem nepričakovanih virov, zato se ozrite na vse strani. Na splošno je pred vami sila prijeten dan, v katerem boste veselje in radost delili s svojimi najbližjimi. Uživajte v dnevu.

Ljubezen: 
Pred vezanimi je povprečen in miren dan, ki vam bo ostal v prijetnem spominu. Ne le vzdušje med vami in partnerjem, ampak tudi z ostalimi osebami, bo prežeto s pozitivnimi energijami. Poskusite ga izkoristiti za nadgradnjo ljubezni. Tudi samskim bo dan več kot naklonjen, celo večer bo nadvse prijeten.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI

Splošno: 

Ne bodite tako strogi in zahtevni do vaših sodelavcev, še posebej, če trenutno niste na vodilnem položaju. Prilagodite se in se potrudite za skupinski dogovor, ki bo vsem prinesel določene koristi. V zadnjem času premalo naredite za svoje zdravje. Odpravite se v naravo in sprostite odvečno energijo. 

Ljubezen: 
Vezani boste zaradi nebrzdanih čustvenih reakcij popolnoma izčrpani in zmedeni, saj ne boste več vedeli, kaj v resnici želite od trenutnega razmerja. Tisti, ki niste v razmerju, boste imeli občutek, da se simpatija za vas ne zanima dovolj, v resnici pa ste se pred njo že davno umaknili sami. Zid boste morali podreti vi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice