Magazin > Horoskop in Numerologija
5880 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 28. julija

astrologija, horoskopi
Komu so danes naklonjene zvezde?

OVEN 

Splošno: 

Danes vas čaka nek nadvse koristen dogovor ali pa nakup. Kljub ugodnim okoliščinam pa pazite, da ne bi bili naivni, saj bi škoda utegnila biti velika. Na odločitve raje počakajte do druge polovice dneva, ko bo zmožnost objektivne presoje nekoliko boljša. Zatopite se v obveznosti in delo. 

Ljubezen: 
Vezanim bo dan naklonjen, zato ga izkoristite v polni meri. Pogovori, ki sta jih s partnerjem dolgo prelagala, bodo danes končno razrešeni. Samski boste od današnjega dne veliko pričakovali, a žal se bodo vaši načrti popolnoma spremenili. Če boste le lahko, se za en dan prepustite naključjem. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK

Splošno: 

Pred vami je precej umirjen dan. Ker bo vaša koncentracija dobra, boste z navdušenjem opravljali obveznosti tako v službi kot doma. Nekdo ima za vas prav posebno novico, zato mu nikar ne pozabite prisluhniti. Če imate težave na čustvenem področju, jih boste kmalu odpravili.

Ljubezen: 
Samski boste danes bolj samotarji, mnogi boste celo osamljeni. Veliko boste razmišljali o ljubezni. Nikar ne izgubite upanja, kmalu bo tudi za vas posijalo sonce. Dan vezanih bo popolno nasprotje temu, saj bo nadvse miren. S partnerjem se bosta odlično razumela. Dan bo minil brez odvečnih besed.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: 

Danes se umirite in veliko počivajte, predvsem pa prečistite telo, saj je to tisto, kar nujno potrebujete. Za vami so nadvse naporni dnevi, zato je skrajni čas, da poskrbite za svoje počutje. Predvsem pa začnite graditi tudi pozitivno samopodobo.

Ljubezen: 
Samski se boste želeli z nekom pogovoriti, a ta oseba za vas ne bo imela niti časa niti posluha. Vezane čaka čisto običajen dan, ki pa vam bo dal misliti. Partner se bo obnašal, kot da vas ni, oziroma kot da je sam sebi zadosten. Morda pa je čas, da se začneta malo bolj posvečati vajini zvezi?

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


RAK

Splošno: 

Danes boste predstavniki tega znamenja več pozornosti namenili redu in disciplini. Še posebej v službi boste zahtevali več kot običajno, vendar se zna zgoditi, da boste vi edini s tako jekleno voljo. Bodite solidarni do sodelavcev. Vi se le posvetite svojim načrtom, ostalih pa ne silite v delo.

Ljubezen: 
Vezani ste se iz lastnih napak že nekaj naučili, zato veste, da je ob nemirnih dnevih ljudi najbolje pustiti pri miru. Samskim se bo popoldan zgodilo nekaj nepričakovanega, zato bodo vaši načrti splavali po vodi. Zmenek boste morali najverjetneje prestaviti. Ne oklevajte, čim prej si priskrbite nov »termin«.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 

Danes bo odličen dan za sklepanje dogovorov ter sporazume vseh vrst. Nikar ne varčujte z jezikom, ampak jasno izrazite vse, kar se bo podilo po vaši glavi. Na zasebnem področju pa težavam še kar ne bo videti konca. Do partnerja bodite bolj potrpežljivi, če ne želite, da se bosta še naprej zapletala v prepire.

Ljubezen: 
Vezani boste nervozni, vendar bo napetost med vami in partnerjem popustila še pred večerom. Samski boste dan začeli dobro, a vas bo neka malenkost že dopoldan popolnoma vrgla iz tira. Sprememba iz dobre v slabo voljo bo tako nagla, da se bodo čudili vsi ljudje v vaši okolici.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno: 

V medosebnih odnosih bodite pristni in iskreni, če si ne želite nakopati nepotrebnih težav. Zavedajte se, da kakršni boste vi do drugih, takšni bodo tudi oni do vas, zato se le potrudite. Če se vam zdi, da se morate nenehno za nekaj boriti, je le na vas, da prekinete s takšnim vzorcem.

Ljubezen: 
Samski boste imeli danes mnogo možnosti za romantična srečanja. Spogledovali se boste tudi z mislijo, da bi obnovili neko staro ljubezen, a morate vedeti, da bi bile stvari tudi tokrat bolj kratkega roka. Vezani boste zlahka prepoznali čustva s partnerjeve strani in to še preden vam jih bo sam uspel zaupati. Vseeno mu prisluhnite!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


TEHTNICA

Splošno: 

Dan, ki je pred vami, bo lahko sila konstruktiven, če boste le izkoristili vse možnosti, ki vam jih bo ponudil. Na delovnem mestu nikar ne ostanite v ozadju, ampak jasno in glasno razširite svoje ideje. Videli boste, da boste doživeli nadvse pozitiven odziv. V partnerstvo pa morate vpeljati nekaj več potrpežljivosti.

Ljubezen: 
Vezanim se obeta nadvse romantičen večer v partnerjevi družbi. V njegovem objemu boste v trenutku pozabili na vse težave, ki so vas tekom dneva pestile in so se vam zdele nerešljive. Tisti, ki niste v razmerju, pa lahko pričakujete prijetne preobrate na ljubezenskem področju. Nocojšnji večer vam bo prinesel možnosti za odločilen korak naprej.

Ljubezen. 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno: 

Pred vami so trenutki umirjene sreče. Ta čas bo izredno ugoden za nego telesa in nakupe, zlasti oblačil in kozmetike. Danes bo še posebej do izraza prišel nežnejši spol. Pojdite na masažo ali pa si privoščite drugo obliko sprostitve. Verjemite, da se boste ob koncu dneva počutili neprimerno bolje.

Ljubezen: 
Samski boste danes sprejeli nove odločitve, podali se boste novim izzivom naproti. Po navadi se vse preveč prepuščate naključjem, tokrat pa si boste spremembe resnično želeli! Vezani boste danes razmišljali o družabnih stikih in potepanju s prijatelji. Ob vsem tem ne pozabite na partnerja, saj se že dalj časa počuti zapostavljenega. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 

Danes nikar ne bodite trmoglavi, saj tako ne bi ničesar dosegli. Še posebej zjutraj bi bilo dobro, da bi pokazali več potrpežljivosti kot običajno. Bolj prijetno počutje vas čaka v drugi polovici dneva, ko se boste lahko brez slabe vesti prepustili vsemu, kar vas veseli.

Ljubezen: 
Tisti, ki niste v razmerju, boste končno razčlenili svoj trenutni položaj, razčistili boste svoje misli. Nato boste vedeli, kaj vam je storiti, saj je v zadnjem času že kazalo, da boste ostali samski. Vezani se boste nocoj znašli v neki nadvse zanimivi družbi. Ta bo dovolj pestra, da vas bo pritegnila. Pazite, na partnerskem področju bi se lahko marsikaj zapletlo.

Ljubezen. 4
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno: 

Pred vami je nekoliko naporen dan, v katerem ne bo časa za to, da bi se smilili sami sebi. Stvari vzemite odločno v svoje roke in če bo potrebno, tudi ukrepajte. Ne čakajte, da vam življenje samo prinese odgovore. Bolj ko se boste trudili, večje sadove bo vaš trud obrodil.

Ljubezen: 
Samski, če si želite, da bi se v vašem življenju kaj dogajalo, potem dajte pobudo sami ali pa počakajte do konca tedna. Tistih, ki ste v razmerju, se bo danes držala sreča, čeprav boste deležni številnih nepričakovanih sprememb. Zvečer, ko bo vpliv nekoliko popustil, bosta s partnerjem uživala v družbi drug drugega. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 

Danes zjutraj vam bo čas začel sporočati, da se resno posvetite obnavljanju vašega telesa. Premalo naredite za svoje dobre počutje, zato je skrajni čas, da spremenite obstoječi način življenja. Več pozornosti pa namenite tudi vsemu tistemu, kar se bo znašlo na vaši mizi.

Ljubezen: 
Samski, dan bo minil v znamenju zmede. Če ste imeli namen narediti korak naprej pri osebi, ki vam je všeč, potem s to odločitvijo raje še malo počakajte. Vezani se boste po vsej verjetnosti že zjutraj s partnerjem zapletli v prepir, ki pa ga bosta na srečo rešila še pred spanjem.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI

Splošno: 

Danes se le posvetite novim načrtom, saj bo čas nadvse primeren za to. Zna se zgoditi, da boste danes malce bolj občutljivi kot navadno, zaradi česar se utegnete zapletati v prepire. Bodite kar se da potrpežljivi in raje dvakrat premislite, preden boste karkoli izrekli.

Ljubezen: 
Samski boste danes nekoliko bolj občutljivi. Vsaka najmanjša malenkost vas bo vrgla iz tira in nikakor ne boste mogli razumeti, da res obstajajo ljudje, ki jim je tako malo mar za druge. Naj vas to ne prizadene. Vezani se boste spraševali, ali je razmerje, v katerem ste, res to, kar ste na začetku od njega pričakovali. Vaši dvomi se bodo še poglobili.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice