Magazin > Horoskop in Numerologija
932 ogledov

Vroči horoskop za teden od 27. 7. do 2. 8. 2020

seks strast par Shutterstock
Biki, ta teden vaš čaka obilica ljubezni in akcije med rjuhami ...

OVEN

Na življenje gledata zelo realno. Cenite svojega partnerja, ta pa vam to vrača s skrbjo in pozornostjo. Pri seksu ne iščete preveč, zadovoljni ste z vedno istim položajem. Sama predigra verjetno tudi tokrat ne bo preveč vzburljiva. Med vama bo obstajala izrazita fizična privlačnost, zato naredite korak naprej in poskusite nekaj novega.

Ljubezen: 4
Seks: 2

BIK

Pri seksu bosta s partnerjem dobro delovala. Oba imata rada užitke, hrano in pijačo. Vse to je nabito z erotiko, rezultat pa je dober seks. Toda vajina vzajemna privlačnost je kot milni mehurček, ki lahko vsak trenutek poči. Na videz delujeta umirjeno, v resnici pa sta kot vžigalica, ki v trenutku lahko zažge vse okoli.

Ljubezen: 6
Seks: 6

DVOJČKA

Simpatije ne boste vzljubili na prvi pogled. Erotični odnosi bodo zato hladni, spolni akt pa bosta doživljala kot dolžnost. Seksualni stik bo mlačen, zato pa bosta v vsakodnevnem življenju oba zelo praktična in zvesta. Škoda le, ker bo eden od vaju vedno ostal nezadovoljen in nepotešen.

Ljubezen: 3
Seks: 2

RAK

Vezala vaju bosta fizična privlačnost in ljubezen. Odlično se bosta dopolnjevala. Na svojega partnerja se boste zelo navezali in ga ne boste spuščali iz rok, on pa vam bo vrnil s tem, da bo ustvaril odlične pogoje za življenje in uživanje. Vajin seks bo zelo različen, orgazem pa vama ne bo toliko pomemben.

Ljubezen: 5
Seks: 5

LEV

Svoje zamisli boste poskušali uresničiti v ljubezni in prav tako tudi pri seksu. Vedno iščete najboljšo različico. Ne bo vas zanimala ljubezen, temveč površno spogledovanje. Hitro boste zadovoljeni. Vse boste delali hitro, prav tako tudi v postelji, a pravega partnerja boste z lahkoto vzburili in zadovoljili.

Ljubezen: 3
Seks: 2


DEVICA

Zelo hitro se boste zaljubljali, skoraj na prvi pogled, seks pa vam ne bo pomenil veliko. Vaša simpatija bo zanimiva, zabavna oseba, a le kratek čas. S svojo površnostjo vas bo težko zadovoljila. Obstajale bodo tudi velike razlike pri razmišljanju. Pazite, da na koncu ne boste dobili le neprespanih noči, solza in glavobolov. 

Ljubezen: 4
Seks: 1

TEHTNICA

V vajinem odnosu sicer vladata pamet in moč, a oba si zatiskata oči pred napakami drugega. Morda se boste morali navaditi, da partnerja pogosto ne bo doma in imel bo veliko skrivnosti. Lahko se zgodi, da bo za par dni celo izginil, a na koncu bo vseeno prišel domov. Vajini interesi se bodo močno oddaljili in fizično privlačnost bo počasi plahnela.

Ljubezen: 2
Seks: 1

ŠKORPIJON

Vajino glavno orožje bodo besede. Na vsako vašo besedo, jih bo partner imel vsaj sto. Vajina okusa se bosta pri seksu zelo razlikovala. Orgazma skorajda ne bo. Seks bo slab, zato pa vam bo partner na srebrnem pladnju serviral darila in pozornost. Skupaj se bosta veselila, zabavala in se ne bosta razšla le zaradi slabega seksa. 

Ljubezen: 5
Seks: 1

STRELEC

Občasno se boste počutili kot suženj. Če želite živeti v miru, se boste morali partnerju podrediti ali pa odidite. Zelo se bosta razlikovala, saj bosta vsak v svetu zase. Zanimanje za partnerja se bo hitro ohladilo, še posebej, ko boste analizirali vse njegove slabe in dobre strani. Seks bo slab.

Ljubezen: 2
Seks: 2

KOZOROG

Besedo ljubezen boste pisali z veliko začetnico. Samski boste iskali partnerja, s katerim se boste lahko tudi intimno zbližali. Zelo vam bodo pomembni poljubi, predigra in seks. Hrepeneli boste po darilih, intimnem vzdušju in glasbi. Vezani zelo dobro veste, kaj partner želi od vas in ustvarila bosta prijeten seks. Bila bosta najboljša kombinacija.

Ljubezen: 5
Seks: 6


VODNAR

Seks s partnerjem bo negotov in neuigran. Zelo redko boste doma. Če imate ljubosumnega partnerja, se bosta veliko prepirala. Vajine želje glede užitkov se bodo razlikovale. Medtem, ko bo eden od vaju želel daljši seks, bo drugi želel čim prej končati. Nihče od vaju pa ne bo doživel vrhunca.

Ljubezen: 2
Seks: 1

RIBI

Na partnerju vas bo sicer privlačilo nekaj, česar vam primanjkuje, a pri seksu se ne bosta ujemala, ker ne bo strasti. Vajin odnos bo mlačen, brez iskrice, ki bi lahko zanetila poželenje in strast. Ne glede na fizično privlačnost bo zato zelo malo upanja za resno, čvrsto zvezo. Preveč boste samosvoji, da bi se mu podredili, tudi v postelji.

Ljubezen: 2
Seks: 3


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice