Magazin > Horoskop in Numerologija
1524 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 17. 7. do 23. 7. 2023 (29. teden)

poletje, cesta, vožnja Profimedia
Čas je za spuščanje preteklih razočaranj.

Danes ste tukaj in sedaj. Nič, kar se vam je zgodilo v vaši preteklosti, vas ne more danes uničiti. Lahko vam je škodovalo takrat, morda se še vedno čutijo posledice, a zaupajmo, da se premikamo stran od tega dogodka. 

Včasih od sebe zahtevamo ravnodušnost ali pa ne priznamo, da smo prizadeti. S tem zanikamo dejansko stanje in tako se seveda zdravljenje le stežka odvije.

Teden pred nami bi nam lahko postregel z nekoliko bolj nostalgično energijo, s katero bomo zaplavali po spominih. Ti nas lahko opomnijo, kaj nas osrečuje in česa si želimo, pa tudi na manj prijetne trenutke. Zavedajmo se, da je tudi spomin le misel in misel lahko vedno spremenimo.

Fokus tedna naj bo na prepoznavanju lekcije in nauka. Tako v dobrem kot v slabem. Živimo v svetu dualnosti, dneva in noči, črne in bele, leve in desne, kje in kakšni ste vi?


VPRAŠANJA V POMOČ:

Koga ali česa ne spustite?
Kam zaplavajo vaše misli, ko niste zbrani?
Koga ali kaj ste prehitro spustili? 
Kaj bi dejali, da obžalujete?

UGODEN ČAS ZA:

Obujanje spominov.
Zdravljenje razočaranj, za katere ste menili, da ste jih že pozabili.
Pogovor z nekom iz preteklosti.
 
Število življenjske poti 1
Naj vas domišljija ne zavede. Vedno znova se vračajte k dejstvom, katere je morda malo zabrisal spomin. Naj vas ne prepričajo v pravljico.


Število življenjske poti 2
Mnogo bolj ste trdni kot se vam morda zdi. Vklopite vztrajnost in pa staro dobro kmečko pamet. Kako se bo 'tole' najverjetneje končalo?


Število življenjske poti 3
Če si boste nekajkrat premislili ta teden, gre samo za zavedanje, da imate mnogo več opcij kot se vam morda na prvi pogled zdi. 


Število življenjske poti 4
Ljubezen do sebe se prične z močno postavljenimi mejami, ki pa sem ter tja potrebujejo spremembo. Morda pa si nekdo zasluži še eno priložnost.


Število življenjske poti 5
Resnica vam zre v oči, a si je včasih ne želite priznati saj boli. V tem tednu bo lažje pustiti za seboj vse, kar ni za vas dobro ali vaše.


Število življenjske poti 6
Odločnost izvira iz jasne predstave ali definicije kdo ste in kaj ne želite biti. Ko ste vi odločeni, vam okolica sledi in ne obratno. Korajžno torej.


Število življenjske poti 7
Konec je preobrazba, zato nekaj vsaj simbolično končajte, da bi lahko preobrazili sebe v osebo, ki si želite biti. Ne bojte se izgube. 


Število življenjske poti 8
Val nove energije v obstoječih odnosih in načinu delovanja se vam obeta. Kako lahko sebe in okolico dvignete na višji, nov nivo?


Število življenjske poti 9
Pogovor lahko reši vse le, kadar sta obe strani odprti pogledu nasprotnega. Ne sklepajte dogovorov z osebami, ki so vas že izneverile. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice