Magazin > Horoskop in Numerologija
1154 ogledov

NuMeRoSKoP  za teden od 25. do 31. 10. 2021

Oktober Profimedia
Zadnji dnevi oktobra prinašajo (še en) probrat.

Lekcije 43. tedna:
Letošnje leto prinaša mnogo nihanja in sprememb ter utesnjevanja. Lekcija, ki jo prinaša energija 2021 je nekoliko kaotična. Le kje sebe bolje spoznamo kot sredi hurikana? Dovolite, da vas preplavi, a sami se odločite kako boste iz kaosa ven stopili. 

Kaos ni vedno slab. Le kako bi sicer opazili nešteto odtenkov barv, katerih sicer niti ne opazimo v vsakodnevni rutini. Vse v življenju ima svoj namen, le mi ga včasih napačno dojemamo. In tudi to v sebi nosi sporočilo: nič ni zapisano v kamen. 

Nekaj, kar menite ta teden, bi se lahko že naslednji teden postavilo na glavo. Življenje se vedno spreminja, in mi z njim. Kako drugače smo živeli pred časom interneta, se še spomnite? In kako drugače bomo živeli čez kakih 10 let… a zdaj smo tu. Hitro spreminjajoče se energije in nihanje razpoloženja je pravi izziv za povezovanje s seboj, svojim duhovnim bistvom in pa prizemljevanje. 

Boste sprejeli izziv in sredi vihravih let, ko ni nič več zagotovljeno, ohranjali sebe ali boste dovolili, da vas nosi tok sem ter tja? Ladja brez cilja je v enaki nevarnosti kot tista, ki ji zgnije dno v pristanišču. Nobena skrajnost ni dobra. Zdi pa se, da nas energije dobesedno premetavajo iz ene v drugo skrajnost. Izluščite sebe. To je sidro, to je krmilo. Vi. Uporabite energije tedna, da bi se pravzaprav vi sami opredelili kakšna oseba želite biti ter kakšno življenje želite imeti. 

VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj obžalujete?
Kaj bi storili drugače, če bi imeli možnost?

UGODEN ČAS ZA

Delo na sebi
Razčiščevanje nesporazuma 


Število življenjske poti 1
Drži se vas močna energija ustvarjanja. Največ uspeha vas čaka na novi, bolj samostojni poti. Uporabite drugačen pristop. Zdaj ni čas za odlašanje. 


Število življenjske poti 2
Sprejmite ponujeno pomoč in razumevanje. Osebe, ki vas vedno kritizirajo pa naj ne bodo (več) del vaše odgovornosti. Zdaj bodite nežni do sebe.


Število življenjske poti 3
Odločno izrazite svoje želje in potrebe, najprej sebi. Česa si kar nekako ne upate izustiti, ozavestiti, živeti? Nihče tega ne more storiti namesto vas.


Število življenjske poti 4
Deležni boste podpore nekoga, od kogar tega ne bi pričakovali. Preprosto s hvaležnostjo sprejmite. Brez občutka krivde ali potrebe po povračilu. 


Število življenjske poti 5
Sreča se vas drži te dni, zato si dovolite biti srečni. Niste oseba, ki bi vas lahko življenje omejevalo, zato se ne omejujte sami. Dovolite si srečo. Zdaj.


Število življenjske poti 6
Lahko bi se oglasil strah pred neznanim ali pa že poznanim gorjem. To je le strah. Vi pa ste že marsikaj preživeli, kajne? Ne bojte se sence. Prižgite luč.


Število življenjske poti 7
Oglasila bi se lahko želja po neznanem in prepovedanem, kar vam ni najbolj v navadi. Vprašajte se kaj v resnici pogrešate v sojem življenju? Česa si želite?


Število življenjske poti 8
Ljubezen do sebe je ključno vodilo teh dni. Včasih je potrebno tistim, ki jih imate zelo radi postaviti mejo. Kar je pravzaprav spoštljivo do njih in vas. 


Število življenjske poti 9
Razum bi vam lahko nekoliko nagajal te dni. Ne dopustite mu, da vas ukani. Preudarite dejstva, preverite verodostojnost in zaupajte notranjemu občutku.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice