Magazin > Horoskop in Numerologija
29 ogledov

Odgovor numerologinje – ŠIFRA: gasilec Samo

Žurnal24 main
Kako mi kaže v ljubezni in pri študiju?

V svojem Številu življenjske poti ter Številu usode imate število 8, kar pove, da ste izjemno podjetna oseba, ki ima zelo dober smisel za organizacijo, managment ter promocijo. Morda vam trenutno nekoliko nagaja dejstvo, da se do svojega 28. leta nahajate v svojem prvem življenjskem ciklu pod vplivom števila 5, ki pa simbolizira zabavo, sprostitev in ugajanje svojim fizičnim potrebam. Po 29. letu prihajate pod vplive števila 7, kar pomeni, da se boste bolj usmerili vase, predvidevati je, da boste dosegli tudi specializacijo na svojem področju. Kar se tiče študija, ne vidim težav.

V Številu duše imate Mojstrsko število 11/2, kar pomeni, da ste izjemno intuitivna oseba ter rahločutna do drugih. Včasih se občuti nekoliko nasprotujoč si učinek števil 1 in 2; kadar ste zaljubljeni, ste resnično predani, a nikoli povsem ne izgubite sebe v zvezi. Od druge osebe pa podobno pričakujete iskrenost ter določeno mero prilagajanja. V letošnjem letu ste pod vplivom števila 4 in pa pod starostno vibracijo števila 9, iz česar sklepam, da si boste želeli stalnejše, resnejše zveze, predvsem pa neke dolgotrajnosti in varnosti. Predelovali boste pretekle čustvene izkušnje in ko boste nekako ˝na čistem˝, lahko pričakujete ravno to.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.