Magazin
23 ogledov

Hvalijo se z razmetavanjem denarja

denar Shutterstock
Otroci bogatašev se hvalijo, kdo zapravi več.

V času recesije so otroci slavnih in bogatih dobili nov hobi: na spletu tekmujejo, kdo zapravi več.

Fotografirajo račune

Na družabnih omrežjih delijo fotografije računov, iz katerih je razvidno, koliko so zapravili. Na eni od tovrstnih fotografij je razvidno, da je mladenič za hrano in pijačo zapravil sto tisoč evrov. Mnogo fotografij so zaradi ogorčenja javnosti umaknili, poroča CNBC, saj so mnogi Američani upravičeno jezni, da se v času, ko se ves svet bori s pomanjkanjem, peščica norčuje z neprimernimi dejanji.

Ogrlica iz denarja

Na eni od spornih fotografij je ovekovečen mladostnik, ki ima okoli vratu ogrlico iz denarja, spet na drugi fotografiji skupina najstnikov v jezero pljuva enega od dražjih šampanjcev. Tudi starši mladih prestopnikov niso najbolj navdušeni nad njihovimi dejanji, saj so nekateri že zahtevali umaknitev fotografij s spleta. Če jim bodo za kazen tudi ukinili žepnine, ni znano.

Komentarjev 1
  • allstarr111 09:39 19.avgust 2012.

    Mater so glupi, naj bodo veseli saj če je zapravil 100.000 za hrano, je teh sto tisoč nekdo moral dobiti v blagajno, in ta ki jih je dobil je spet nekje moral zadevo kupit, država bo dobila davek od teh ...prikaži več 100 jurjev + na koncu leta po treba plačat davek na dohodek, pa sej v bistvu je fino če neka budala potroši za brez veze tak znesek, problem bi bil če bi ga zagonil za drogo, prostitutke ipd. nelegalne zadeve, tam država nima nič od tega. Tko da ja še več takih, recimo tudi pri nas bi lahko kdo od bogatih prdnil tak znesek za neumnosti kot je ta, ne pa da čakajo za šankom kdo jih bo počastil :)