Magazin > Joonglaa
7968 ogledov

Ta gostinec s pomočjo Tik Toka postal najbolj znan v Sloveniji

Kebab
Katero prodajalno kebaba obožuje vse več slovenskih zvezdnikov?

So vaši otroci kar naenkrat pri mizi začeli delati tutoriale (navodila, kako nekaj narediti) za pripravo hrane, to pa pospremili z besedami "Greeeemo! Pa dober teeeek"? Najbrž na spletni platformi TikTok sledijo Dželotu iz Okrepčevalnice fast food Dželo, locirani med Domžalami in Kamnikom, ki je začel ta trend in mu zdaj na TikToku sledi že več kot 80 tisoč ljudi, zbral pa je že več kot 1,7 milijona všečkov.

Še pol leta nazaj si brata Dželadini nista mogla niti predstavljati, da bosta zaradi družbenega omrežja TikTok postala znana širom Slovenije in da se bodo ljudje, tudi iz več kot 100 kilometrov oddaljenih krajev zgrinjali v njihov fast food, ki ga imata v lasti že skoraj 9 let. Sedaj sta združila moči tudi s Steffaniem, enim izmed članov slovenske skupine Game Over, ki je bila v prejšnjem desetletju v Sloveniji izredno priljubljena in izdala novo pesem - Dželoo song. Pesem in videospot si lahko ogledate spodaj.

Največji slovenski youtube šov Joonglaa Star je pred vrati! Ne zamudi ga! 

Dželo nam je zaupal, kako je prišlo do tega nenavadnega sodelovanja. "To je bila  njegova ideja. Steffanio me je kontaktiral in vprašal, če sem za to, da bi naredili en komad. Nekako mi je bila ta vsebina všeč. Da je bolj v smeri pozitive, za tamale, za otroke. Ker  je na Tiktoku je veliko negativnih lažnih profilov in zato sem želel narediti nekaj v pozitivnem smislu, da damo otrokom malo za mislit, da mogoče drugače gledajo na nekatere stvari," nam pojasni. Do sedaj je pesem zbrala že več kot 33 tisoč ogledov, ob vprašanju o odzivih publike pa Dželo v svojem pozitivnem slogu pove: "Vedno se najde nekdo, ki mu kaj ni všeč, to je normalno. Ampak, če je 90 % odzivov pozitivnih, je to dober znak."

@dzeloo

##fyp ##foryou ##slovenia ##dzeloo ##slovenija 20 izmed vas ki po mojem mnenju najbolje odplesete tale dzelo ples izberem za videospot!! ✌️😊@pirs.aneja

♬ original sound - dzeloo

Njegova prepoznavnost pa dobro vpliva tudi na prodajo. Sicer Dželo pove, da že 9 let delajo dobro, doda pa, da ‘"je veliko veliko novih strank. Iz Maribora, Celja, Ptuja, Koroške ... prepoznavnost iz TikToka naredila to, da so, če ne drugo, prišli vsaj probati. Večina pa se je tudi že vrnila nazaj, kar je najbrž dober znak," čemur pritrjuje tudi dejstvo, da ima na Googlu oceno 4,6, od 5 možnih zvezdic. Pri njemu pa se zbirajo tudi drugi znani slovenski tiktokerji, kot so Žiga Kukovič, Dunkin’ Devilsi in ostali.

@dzeloo

##slovenia ##dzeloo ##slovenija ##balkan @denisdraxler @kislasmethana @kuxala smo ze mislili da smo končno dobil enga za delat pa je Žiga obupal🙏✌️😂🔥

♬ original sound - dzeloo

Pove še, da se je s TikTokom začel ukvarjati malo pred pandemijo koronavirusa. "Začeli smo na bolj pozitiven način usmerjeno, malo prankov, hecanje z bratom in drugim sodelavcem, saj prej sploh nisem vedel kaj je TikTok," nam na vprašanje, kako je sploh prišlo do tega, da je začel objavljati tiktoke, odgovori Dželo. Ideje za svoje tiktoke je dobil od mlajše populacije oziroma "tamalih", kot jim sam pravi: "Potem smo dobili več idej, ko so tamali spraševali, če lahko naredim kakšen tutorial za hrano in potem sem začel malo reklamirati hrano, ki jo prodajamo. Tako, da smo na koncu začeli mešati vse skupaj, malo prankov, tutorialov za hrano, pa tudi tiktok plese, da je bilo več različnih stvari, da ni vse dolgočasno." Kaj hitro je prišlo do trenda, kjer ga sledilci posnemajo, ko dela tutoriale za svojo hrano, najbolj znana fraza, ki je postala njegov trademark pa je: "Greeeemo! Pa dobeeeer teeek!"

@dzeloo

##foryourpage ##foryou ##slovenija ##tiktoslovenija ##slovenia ##balkan ##food ❤️😊 oznaci fredna ki bi to zmazal💪💪💪❤️

♬ original sound - dzeloo
@dzeloo

##slovenia ##tiktoslovenija ##slovenija ##foryoupage ##foryou ##fy ##fyp ##balkan skom bi to zmazal🥰😊❤️? @dzelo88 @riya_damyanti @mesniburek @kuglovski ❤️

♬ original sound - dzeloo

Kljub temu, da je dela veliko, pa Dželota odlikuje tudi to, da si vedno vzame čas za svoje oboževalce. Poglejte, kako je razveselil enega izmed njih.

@dzeloo

##fyp ##foryou ##slovenia ##dzeloo @user8w82dzvpe mama simona pripravila presenečenje za sina sumeja🙏❤️😊

♬ original sound - dzeloo

Da je zmeraj pozitiven in nabit z energijo, se lahko zahvali svoji družini: "Jaz vlečem energijo iz svoje družine, ki mi daje podporo, saj delamo res veliko," še doda, pove pa tudi, da ima veliko idej tudi za prihodnost. Med drugim se želi posvetiti vloganju na Youtube, za svojo okrepčevalnico pa pripravlja tudi družinsko jufko, ki bo kmalu na menuju.

joonglaa | Avtor:

 

Komentarjev 5
  • Pikolo 14:44 17.avgust 2020.

    bla bla blabla....

  • korisnik_19274 13:29 17.avgust 2020.

    Vidim da Slovenska fovsija dela na polno ,kar naj vas daje, a Dzelo je 100 krat boljsi od vas,ki ne znate niti enega stavka brez sovratva in fovsije.Brata Dzelo sta polna pozitive in mnogo boljsa od tistih,ki ne morete brez ...prikaži večz sovrastva saj jim ne sezete do prstov na nogi,se posebej ker ju ne poznate.

  • Avatar vec
    vec 13:19 17.avgust 2020.

    Upam da bo aplikacija čimprej prepovedana :)

Sorodne novice