Magazin
33 ogledov

Končno me je spustila v svoj raj

Seks miza iStockphoto Žurnal24 main
Vso pot so mi v avtomobilu oči bežale na njene gole noge. Kratko krilce je zlezlo tako visoko, da sem ves čas gledal njene hlačke in hrepenel po tistem, kar so zakrivale.

S Tino sva bila skupaj dva meseca. Imela sva se zelo lepo, hodila skupaj naokoli in načrtovala skupno prihodnost. Prvič v življenju sem zapel takšno bejbo, ki zgleda kot manekenka, je preprosta in dobra po srcu. No ja, ob vsej tej dobroti pa sem se spraševal, kdaj bova prišla še do česa drugega kot samo pogovora in kakšnega poljuba.

Za vikend sem jo peljal na obalo in za to priložnost se je še bolj privlačno oblekla kot ponavadi. Vso pot so mi v avtomobilu oči bežale na njene gole noge. Kratko krilce je zlezlo tako visoko, da sem ves čas gledal njene hlačke in hrepenel po tistem, kar so zakrivale. Vedela je, da jo opazujem in zdelo se mi je, kot bi na nek način uživala v tem. Še bolj je iztegnila noge naprej in nalašč z rokama zadržala rob krila visoko na stegnih.
Usta sem imel polna sline in najraje bi ustavil na prvem počivališču, slekel hlače, ter ... hja, če ne drugega, bi si ga vrgel na roke v stranišču. V avtomobilu je bilo vroče, kar se je odrazilo tudi z rdečico na njenem obrazu, noge pa je razmaknila narazen, da bi si ohladila mednožje. V glavi sem imel še večji vihar, pred seboj pa še več kot pol poti do morja, ko je nenadoma obrnila glavo proti meni, da sem se zagledal v njen prelepi obraz.

© iStockphoto

 
"Veš kaj?“ mi je dejala, jaz pa sem jo le gledal kot tele. "Zdajle bi se pa tako rada dala dol s teboj ...,“ j e izustila. Noge so mi zatrepetale, pozabil sem, kje so zavore, pa tudi ves čas sem pritiskal plin v drugi prestavi. K sreči sem instinktivno pohodil pedal za zavoro in vozilo škripaje ustavil tik za velikim tovornjakom. "Zdajle? Tukaj?“ sem bil zmeden.

Odvrnila mi je, da sem prav prikupen bučman in da seveda ne kar sredi ceste. Je pa bilo v bližini precej travnikov in že naslednji hip sem zavil s ceste. Po makadamu sem peljal kakšen kilometer naprej in ustavil nekje na samem, okoli naju pa so bila samo drevesa in visoko zelenje. Še preden sem uspel izstopiti iz avtomobila, je bila Tina že zunaj in iz prtljažnika vzela odejo ter jo pogrnila po tleh. Videti je bilo, kot da bova imela piknik, toda namesto košare s hrano, sva tam ležala samo midva. Kaj dosti oblečena nisva bila, pa še tisto, kar sva imela na sebi je prav kmalu končalo ob naju. Že po prvih poljubih sem začutil spremembo v njenem vedenju, saj je iz nje sevala neka prikrita pohotnost. Njena desnica je prvikrat od kar sva bila skupaj, pristala pod mojim pasom in izginila za elastične boksarice. Moj srečni trdonja ji je v hipu pokazal, kako velik je lahko, ko je to potrebno, in zdelo se mi je, da je zadovoljna z njim. Počutil sem se noro, saj ga je imela v rokah totalna lepotička, za katero sem sumil, da sploh seksa, saj nikoli ni črhnila niti besedice na to temo. Nisem vedel, kam naj jo najprej zagrabim, saj sem imel že dolgo v mislih vse njene tako zapeljive dele telesa, da sem popolnoma zmešal vrstni red, kam bi najraje najprej šel.

Seveda sem jo pod krilom zagrabil za prikupno malo ritko, katero je še bolj izzivalno nastavila in mi z njo pričela poplesavati v roki. Ritnici sta bili vlažni in hladni, zato pa je bilo toliko bolj vroče nekje drugje.
Bolj kot sem jo otipaval, bolj se mi je nastavljala in očitno je že prav komaj čakala, da bi se zgodilo kaj podobnega. Sem bil mar jaz cepec, da tega nisem opazil?

© iStockphoto

 
Očitno, saj je postajalo vse bolj vlažno in potrebno okoli naju. Ravno sem ji s prsti želel zaplavati pod hlačke in se prvikrat spoznati z gospodično češpljico, ko se je odmaknila in sedla na kolena. Z rokama je segla k mojim spodnjicam in jih potegnila z mene, da mi je korenjaka dobesedno odneslo na zrak. Sprva mi je bilo malce nenavadno v prsih, ko pa je naslednji hip Tina padla naprej proti meni in se s svojimi zlatimi lasmi izgubila med mojimi nogami, sem občutil le še eno. Neizmerno zadovoljstvo prepojeno s silno pohoto, ki je tlela v meni. Njene tako sočne ustnice so počele čudeže in, ko je z njimi objemala in sesala moj ud, sem bil najsrečnejši človek pod milim nebom. Niti v najlepših sanjah si ne bi upal pomisliti na kaj takšnega. Moja Tina pa že ne. Toda tiha voda je zopet podrla bregove in spoznal sem, da je moje dekle naravnost idealno.

Z rokama sem se naslonil nazaj, a dolgo se na njih nisem mogel obdržati, saj mi je lepotica posesala čisto vso moč, kar sem jo premogel. Mislil sem, da je to vrhunec, toda sledilo je nekaj še bolj nepozabnega. Kar nekaj časa sem že mižal, saj mi je sonce svetilo naravnost v oči, ko se je nenadoma nad menoj naredila senca. Ni bil oblak, bilo je nekaj precej lepšega. Nad seboj sem zagledal Tinino prelepo rit in sočno češpljico, ki se je počasi spuščala proti mojemu obrazu. Si sploh lahko predstavljate, kako sem se počutil. Hrepenel sem po tisti rožnati, opojni krasotički, sedaj pa je bila le še nekaj centimetrov oddaljena od mojih ust. Roke so mi poletele k višku, se ovile okoli napetih ritnic in jih potisnile še bližje. Z ustnicami sem se dotaknil vrelih lističev in mednje pognal svoj spreten jeziček. Kmalu sem lahko slišal zadovoljno ječanje dekleta nad seboj, ki se je vedno bolj intenzivno igralo z mojim premoženjem. Mešal sem s svojo glavo, se naslajal v popolnem položaju za vsakega fanta in se čudil, zakaj ji ne moram povedati, da mi prihaja. Enostavno je bilo prelepo, da bi z govorjenjem kvaril ta popoln trenutek in izkazalo se je, da bi ga povsem po nepotrebnem. Prav nič se ni jezila, celo izmaknila se mi ni. Kaj še?! Slišati je bila prezadovoljna.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.