Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Dieta Gwyneth povzročila halucinacije

Gwyneth Paltrow EPA
Igralka Gwyneth Paltrow je razkrila, da je v svojih 20. letih sprejela kar nekaj slabih odločitev glede prehrane. Priznala je, da ji je prečiščevanje telesa povzročilo halucinacije.

Gwyneth, ki je postala že prava poznavalka zdravega življenja, je opozorila, da lahko razstrupljanje telesa naredi več škode kot koristi. V 20. letih se je namreč lotila desetdnevne prečiščevalne diete s sokovi, kar jo je privedlo do halucinacij. "Bodite previdni, saj lahko razstrupljanje s sokovi povsem podre vašo presnovo. Pozneje se lahko zaradi tega še dodatno zredite," je ob tem opozorila 40-letna igralka.

A čeprav se je zvezdnica zavezala zdravemu življenju, je priznala, da si občasno še vedno privošči pregrehe, kot sta vino in cigarete. Pravi, da si s tem ustvarja ravnovesje v življenju. Važno je predvsem, da veste, kaj vnašate v svoje telo, pravi. "Izogibajte se industrijsko predelani hrani, čeprav jo je težko popolnoma umakniti z jedilnika. Pregreham se vdajajte ob določenih dnevih, ne pustite, da vam uidejo izpod nadzora. Nikakor pa ne spodbujam, da se jim povsem odpoveste," je še povedala in dodala, da pa nikakor ne smemo pozabiti na redno telovadbo, ki naj postane del našega vsakdana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.