Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Giselina 5-letna nečakinja med kreatorji

Duda Bündchen
1/6
Brandili Mundi
Petletna nečakinja supermanekenke Gisele Bündchen, ki šteje komaj pet let, bo na prodajne police poslala lastno kolekcijo.

"Moji najljubši barvi na oblačilih sta modra in rožnata. Obožujem metuljčke," pravi mala Duda Bündchen, ki šteje komaj pet let in bo v kratkem lansirala okolju prijazno otroško kolekcijo. Mini Bündchen bo moči združila z brazilsko znamko otroških oblačil Brandili Mundi, za katere sicer pozira že eno leto. Germano Costa, marketinški direktor pri Brandiliju, je pojasnil, da so Dudine ideje upoštevali pri celotnem procesu izdelave oblačil, saj so hoteli popoln vpogled v želje majhnih punčk. "Povedala nam je, kakšni printi so ji najbolj všeč, kakšni vzorci in detajli jo najbolj privlačijo. Na podlagi tega smo nato skupaj oblikovali kolekcijo," je razložil Costa in dodal: "Duda je odobrila vse kose, ki so romantično navdihnjeni. Zagotovo bodo začarali deklice."

Čeprav se mnogi zgražajo, da starši petletnico spodbujajo pri tem, pa njena mama Raquel pravi, da je vse Dudina želja in da je noče ovirati pri ustvarjanju. "Pri vsem tem je ključno, da je Duda srečna. Neizmerno uživa pri oblikovanju in poziranju," je povedala sestra slavne manekenke Gisele Bündchen

Dudina kolekcija Duda Bündchen for Brandili Mundi bo na prodajne police prišla julija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.