Magazin > Lepota & telo
400 ogledov

Gostejše in močnejše obrvi

obrvi
1/4
Shutterstock
Preizkusili smo izdelek za rast obrvi.

NeuBrow. Preizkusili smo izdelek, ki pospešuje rast obrvi in jih krepi. Proizvajalec ob pravilni in redni uporabi obljublja gostejše in močnejše obrvi. Izdelek bo pri nas na voljo predvidoma septembra.

Kako deluje?

Izdelek obljublja, da aktivne učinkovine negujejo obrvi, jih krepijo in dopolnijo ter pomagajo pri odpravljanju nepravilnosti zaradi napačnega oblikovanja. Oblikovanje obrvi spada med najpogostejše lepotne postopke. Rast obrvi se razlikuje od posameznika in je odvisna od številnih dejavnikov, kot so način oblikovanja (puljenja), prehrana, starost in celo podnebne razmere. Če so bile obrvi narobe populjene ali depilirane, traja približno 64 dni, da se popolnoma obnovijo in maksimalno zrastejo. Učinkovine v izdelku, kot so koncentracija peptidov, beljakovine, vitamini in vlažilci, naj bi spodbudile naravno rast obrvi in pomagale ohranjati zdrav videz.

Kako je deloval

“Za prve rezultate je bilo treba počakati en mesec. Takrat so se na koži pokazale temne pikice, ki so nakazovale, kje bodo zrasle nove dlačice, nato pa se je rast nadaljevala zelo hitro. Po dobrem tednu je večina dlačic že zrasla, čez en teden pa so se tudi zgostile in ustvarile precej jasno linijo obrvi. Tudi sicer so celotne obrvi potemnele in se zgostile. Po šestih tednih uporabe so tako obrvi že bolj ali manj definirane, le še na dveh manjših področjih bom morala še nekaj časa vsakodnevno nanašati gel, čeprav so se tudi tukaj že pojavile dlačice,” je dejala sodelavka, ki je izdelek preizkusila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.