Magazin > Lepota & telo
466 ogledov

Letošnja fatalna ženska je Alma Rekić

Alma Rekić
1/5
M24.si
Tudi letos so izbrali najbolj fatalno Slovenko. Naziv je pripadel Almi Rekić.

Včeraj so izbrali najbolj fatalno žensko v Sloveniji. Laskavi naziv Femme Fatale 2016 nosi Alma Rekić, ki se je večina ljudi najbolj spomni iz šova Masterchef Slovenija, kjer je bila ena od treh sodnikov.

Za naziv, ki ga je prejela Alma, so se letos potegovale tudi pevka Jana Šušteršič, igralka Ana Dolinar, manekenka in voditeljica Tara Zupančič, manekenka Nadiya Bychkova, igralka Saša Pavlin Stošić in Alma Kochavy, mama priljubljene Odprte kuhne ter komentatorka šova Gostilna išče šefa.

Goste so z glasbeno točko zabavali Gušti, Lovro Ravbar & Astrid Kljun feat. Paris Meets Dubai. Gost presenečenja pa je bil prekmurska legenda Vlado Kreslin.

Laskavi naziv je lansko leto prejela pevka Nuška Drašček, pred njo podjetnica Tanja Skaza in Ana Lukner. Najbolj fatalno Slovenko izbiramo že od leta 2004, ko je naslov osvojila igralka Tanja Ribič.

Komentarjev 12
  • malonaokoli 09:19 22.oktober 2016.

    če je moj komentar žaljiv, potem ste vi še toliko bolj žaljivi z vašo izjavo, do Slovenskih deklet in žena ! Žalite Slovenski narod !

  • novispenjac 14:39 21.oktober 2016.

    prva in edina asociacija: SALOME. Članka pa ne bom bral, ker sem prišel gledat fotke žensk (in odšel razočaran).

  • kapibara 14:19 21.oktober 2016.

    Pa dajte ga no srat z temi državljankami, saj to je predstavništvo SLOVENSKIH žena.. vsaj po naslovu sodeč.. !! Pa une deve uvožene mankeneke kupljene.. pa tista džurička.. to je dokaz, da je vse skupaj sam nek fejk.. !!