Magazin > Lepota & telo
35 ogledov

Manja z razlogom prekršila pravilo

teden mode fashion week Manja Plešnar
1/4
Arhiv Fashion Week
Modna poznavalka Manja Plešnar, ki je znana tudi kot modna mrha, je vse tri dni zadnjega tedna mode nosila iste čevlje. A vse je bilo temeljito premišljeno.

Manja je sicer znana po temeljitem modnem skeniranju vseh znanih Slovenk in Slovencev, a prejšnji teden si je tudi sama privoščila modni kiks. No, vsaj tako je bilo videti na prvi pogled. Manja je namreč o tem dobro premislila že veliko prej in se vse tri dni z istimi čevlji v Kinu Šiška prikazala z razlogom.

"Hotela sem pokazati, da imaš lahko v omari samo ene čevlje, ki jih lahko stiliraš na več načinov. Moda je lahko zelo raznolika in ni potrebe, da imaš v omari na tisoče kosov, da si videti dobro," je svoje sporočilo z modrimi čevlji znamke Bagatt razložila simpatična svetlolaska.

Tega podviga se je sicer hotela lotiti že na aprilskem tednu mode, z rožnatimi čevlji, vendar ji je načrte prekrižala poškodba prsta na nogi, zato je morala zadnji dan obuti udobnejše čevlje. No, prejšnji teden ji je to uspelo in mi menimo, da se je vsak dan s svojo opravo v kombinaciji z modrimi čevlji odlično odrezala. Njen slog si oglejte v zgornji galeriji.

Komentarjev 2
  • Filipka 19:58 23.oktober 2013.

    Joj no, lepo vas prosim dejte že nehat pisat o tej Manji, ker ta ženska je res prava katastrofa. Neka pomembnica ki misli da nekaj ve o modi. In kaj ona ve o modi. Nič. Samopromocija da ji ni para. ...prikaži več Te ženkse ne morem prebavljati. Ena velika žalost!!!

  • BorutK 18:09 23.oktober 2013.

    Fak tri dni je nosila iste čevlje, jaz imam samo troje čevlje v omari za celo leto, pizda sm out in klošar jao