Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Maskara obvezen del telovadne opreme

Kim Kardashian FameFlynet
Vse več žensk se pred rekreacijo naliči, saj čutijo pritisk zaradi popolnih podob olimpijskih tekmovalk in zvezdnic, ki so po odhodu iz telovadnice videti kot iz škatlice.

Telovadnica je nekoč veljala za prostor, kjer so ženske lahko uživale brez make upa, a zdaj se je to spremenilo. Sedem od desetih žensk se namreč pred telovadbo obvezno naliči, za kar naj bi bile krive popolne fotografije olimpijskih tekmovalk in zvezdnic, ki so tudi po rekreaciji videti odlično. Ena takšnih je Kim Kardashian, ki se nikamor ne odpravi brez popolnega make upa, telovadnico pa obišče kar s slavno torbico Birkin.

V želji, da bi bile tudi navadne smrtnice po telovadbi videti kot Kim, je maskara postala obvezen del telovadne opreme pri večini žensk, dve od petih pa so priznale, da si pred kakršnokoli telovadbo nadenejo tudi umetne trepalnice. Podlago za puder si pred telovadbo nanese 34 odstotkov žensk, 21 odstotkov pa ne pozabi niti na bleščilo.

Raziskava, ki jo je naredila britanska spletna stran Asda, je še razkrila, da je 17 odstotkov žensk za nujen lepotni pripomoček pred telovadbo navedlo samoporjavitveno kremo, ena od štirih žensk pa je priznala, da se za telovadbo pred ogledalom pripravlja več kot 15 minut.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.