Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Mastni denarci za krive zobe

nasmeh, ženska Žurnal24 main
Že res, da so lepotni ideali po svetu zelo različni, vendar je nekje treba potegniti črto. Nova modna muha, ki je obnorela Japonke, je zagotovo višek bizarnosti v lepotni industriji.

Na Japonskem so pred kratkim odprli zobno ordinacijo, v kateri oglašujejo, da lahko lepe ravne zobe nadomestijo s krivimi in malo manj lepimi nadomestki. Japonke so za krive zobe pripravljene odšteti pravo bogastvo, poroča New York Times. Japonskim moškim naj bi bili krivi zobje namreč zelo atraktivni, zato se vse več Japonk odloča za takšen poseg.

Nepopolna popolnost

Pri postopku ortodont ukrivi oba kočnika, kar nekako podaljša nasmeh. Fenomen so poimenovali "dvojni zob" ali po japonsko "Yaeba". Veliko modnih blogov je navdušenih nad postopkom. Ameriško-vietnamska modna blogerka je na svojem blogu zapisala, da je glavni razlog za to, da so krivi zobje seksi, v tem, da ženske pokažejo, da niso povsem popolne, zaradi česar postanejo bolj dostopne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.